آیا از ارتباط بیماری های متابولیک با استرس و افسردگی اطلاع دارید میدانیدافزایش وزن و اشتها به واسطه نگرانی ها و تنش های مختلف ممکن است پدید بیاید موقعیت های استرس زا اختلال چاقی و دیابت را برای شما به همراه دارند و سندروم متابولیک را در پی خواهند داشت پس سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید تا دچار عوارض خطرناک مشکلات روحی و روانی بر چاقی و اضافه وزن خود نشوید.
مطالعه جدید محققان حاکی از آن است که بین متابولیک و اختلالات مرتبط با اضطراب و نگرانی ارتباط وجود دارد. به گفته محققان، هر دو دارای مکانیسم های بیولوژیکی مشابهی هستند که غالبا وجود یکی منجر به بروز دیگری می شود.
برخی microRNA های ناشی از اضطراب نه تنها موجب توقف اضطراب می شوند، بلکه می توانند موجب افزایش فرآیند مرتبط با سندروم متابولیک هم شوند.
به گفته محققان، تجلی میزان این microRNA ناشی از اضطراب در بافت ها و سلول های گوناگون مختلف است که به توارث و قرارگیری در معرض موقعیت های استرس زا مربوط می شود.
به گفته محققان، این کشف دارای ارزش تشخیصی و مفاهیم عملی است چراکه فعالیت microRNAها از طریق داروهای مبتنی بر DNA قابل اصلاح است.
بیماری های متابولیک ناشی از واکنش های شیمیایی غیرعادی در بدن بوده و شامل شرایطی نظیر چاقی و دیابت است. اختلال اضطراب عبارت از شرایط مشخص شده با حس مزمن ترس و نگرانی است. برخی مثال های مربوط به اختلال اضطراب شامل اختلال چاقی و اختلال استرس پس از سانحه است.
خبر فارسی