diet-benefits-for-blood-pressure

اگر مشکوک به بیماری نقرس هستید بهتر است فشارخون بالا و دیابت و مصرف پروتئین خود را کنترل کنید چون حملات نقرسی با این موارد شدت خواهند یافت کاهش اسید اوریک برای این بیماران با کمک داروهای مختلف توسط پزشک تجویز خواهد شد بیشترین آسیب ناشی از این بیماری متوجه شست پا می باشد پیشنهادات تغذیه ای درمان کننده ما را در این زمینه مطالعه کنید.

نقرس بیماری دردناکی است که معمولاً خود را به‌صورت حملات عودکننده درد و تورم در ناحیه شست پا نشان می‌دهد. اینکه چرا بیماری دوره‌های خاموشی و فعالیت دارد هنوز به‌درستی شناخته‌شده نیست ولی بک مطالعه جدید نشان داده است که رژیم‌های غذایی که برای کاهش فشارخون استفاده می‌شوند می‌تواند به کاهش حملات نقرسی کمک کند.

علت بیماری نقرس افزایش اسید اوریک خون و تجمع این ماده در بافت‌های بدن و بخصوص مفاصل است. شایع‌ترین مفصل درگیر شده در بدن مفصل شست پا است و درد و تورم این مفصل ناشی از نقرس معمولاً چند روز به طول مینجامد. مطالعات قبلی نشان داده است که فشارخون بالا و دیابت و مصرف بالای پروتئین می‌تواند موجب افزایش احتمال حملات نقرسی شود.

حدود چهار درصد از مردن به نقرس مبتلا هستند و شیوع این بیماری در 20 سال گذشته یک درصد افزایش پیداکرده است.

مطالعه جدید بر روی نوعی رژیم غذایی برای کاهش فشارخون به نام DASH یا Dietary Approaches to Stop Hypertension انجام‌شده است. این رژیم غذایی سدیم و چربی اشباعی و شکر و گوشت قرمز پایین و غلات کامل و میوه و سبزی‌ها بالا را توصیه می‌کند. این رژیم غذایی به مدت سه ماه به یک گروه 400 نفری داده شد. در پایان مطالعه میزان اسید اوریک افراد 35 صدم میلی‌گرم کاهش پیدا کرد و در آن‌هایی که در ابتدای مطالعه اسید اوریک بالا داشتند کاهش اسید اوریک چهار برابر این میزان بود. این تأثیر تقریباً در حد اثر داروهایی است که برای کاهش اسید اوریک استفاده می‌شوند.

نتایج این تحقیق در مجله Arthritis and Rheumatology منتشرشده است.

ایران ارتوپد


بیشتر بخوانید: درمان بیماری نقرس با کمک طب سنتی و گیاهان دارویی