صبحانه،ناهار و شام اکثر دانشجویان تخم مرغ است،چرا که طرز تهیه آن بسیار ساده است.از این ها که بگذریم یک خوردنی خوشمزه و محبوب در بین مردم است.تخم مرغ از فواید زیادی برخوردار است و البته باید در هنگام استفاده از آن نکاتی را در نظر گرفت که در ادامه شما را با فواید و این نکات تخم مرغ آشنا خواهیم کرد.
این ماده معدنی با خاصیت آنتیاکسیدانی از نابودی سلولهای بدن جلوگیری کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
منبع : الو دکتر
تخممرغ نیمرو را آنقدر بپزید به حدی که دیگر آبکی نباشد و هنگام تماس با دست کاملا سفت شده باشد.
در پختن، جوشاندن یا سرخکردن تخممرغ توجه داشته باشید تا سفیدی و زرده هر دو سفت باشند.
اگر تخممرغ را در کنار گوشت طبخ میکنید توجه داشته باشید که دمای مرکز آن به 71 درجه سلیسیوس برسد. این کار را میتوانید با دماسنج مخصوص مواد غذایی انجام دهید.
به منظور پختن ترکیبی از شیر و تخممرغ (برای درست کردن کیک یا سایر غذاها) «مایع تخممرغ» را جایگزین سفیده تخممرغ خام کنید. مایع تخممرغ محصولی است که فرآیند پاستوریزاسیون را سپری کرده است و از این طریق از انتقال بیماریها و آلودگیهای احتمالی مرغ و محل پرورش آن به مصرفکننده جلوگیری میکند.