بررسی ها حاکی از آن است که امگا 3 بیماران را از اختلالات شدید و حساس اندکی نجات می دهد،اما این به آن معنا نیست که از نشانه ی بیماری مانیا(شیدایی)خبری نخواهد بود.
به گزارش گروه ترجمه دکتر سلام، با توجه به تحقیقات انجام شده در دانشگاه آکسفورد انگلستان شواهدی دال بر اینکه مکملهای اسید چربی امگا3 بتواند اختلالات دو قطبی بودن را در افراد درمان کند وجود ندارد.
افراد مبتلا به اختلالات دو قطبی می توانند تا حدودی این عارضه را بین مانیا(شیدایی که سبب بالارفتن میزان انرژی افراد می شود)وافسردگی را دگرگون و کاهش دهند.به هر حال استفاده از مکملهای امگا 3 با توجه به مطالعات بیشتر پر هزینه می باشد.با توجه به عوارض جانبی که ممکن است که ازخود بروز دهند،بسیاری از کارشناسان آنرا برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و اختلالات ایمنی توصیه می کنند.
دانشمندان با توجه به 5 مطالعه انجام شده جهت استفاده امگا3 برای اختلالات دو قطبی توانسته تنها یک مطالعه برروی 75 نفر بیمار را با توجه به اطلاعات کافی و مستند را با آزمایشات “منت گمری” و “ریچاردسون” تطبیق دهند.
بیماران شرکت کننده دراین مطالعه دارای نشانه های کمتر افسردگی شدید بودند در حالیکه از مکملها مصرف می کردند و هیچ نتیجه ای در روند بهبود نشانه های مانیا(شیدایی)حاصل نشد.
طبق این گزارش می توان از بعضی مطالعات اخیر نتیجه گرفت که امگا 3 می تواند برای اختلالات دیگر روحی-روانی مانند،افسردگی،اسکیزوفرنی و اختلالات شخصی مفید و سودمند باشد.از نحوه عملکرد آن در بدن نمی توان صحبت کرد اما آنها می توانند بنا به گفته “منت گمری” نقش کلیدی را در ساختمان مغز و کارکرد آن باز می کنند.