در مطالعه و بررسی جدید محققان رابطه ای بین خوردن ماهی و شنوایی بدست آمده است که افرادی که حداقل دو وعده ماهی (از هر نوع) در هفته میخورند 20 درصد خطر از دست دادن شنوایی آنها کاهش می باید و حدود 20 درصد بیشتر از دیگران می شنوند.
در مطالعهای که توسط پژوهشگران آمریکایی حدود ۲۰ سال بر روی ۶۵ هزار زن صورت گرفت، نشان داد مصرف منظم ماهی، ناشنوایی در سنین پیری را کاهش میدهد؛ این مطالعه بر روی زنان صورت گرفت که برای مردان نیز اثربخش است.
در این تحقیقات، عادات غذا خوردن و موارد کاهش طبیعی شنوایی آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ یکی از مهمترین نتایج نشان داد افرادی که حداقل دو وعده ماهی (از هر نوع) در هفته میخورند، ۲۰ درصد خطر از دست دادن شنوایی آنها کاهش پیدا میکند.
این نتیجه نسبت به زنانی است که هرگز ماهی نمیخوردند یا به ندرت ماهی میخورند؛ این پدیده بسیار معمول و مرتبط با سن است اما مصرف ماهی میتواند آنرا به تاخیر بیاندازد.
«بریگهام و بیمارستان زنان» که بزرگترین بیمارستان پزشکی «لانگوود» در فلوریدا و منطقه علمی بوستون، ماساچوست در آمریکاست، هماهنگ کنندههای این تحقیق بودند؛ آنها بر این باورند که مصرف منظم ماهی میتواند از ناشنوایی پیشگیری کند و اختلال در شنوایی را کاهش دهد و یا شروع آن را به تأخیر بیندازد و مقیاس آن کاهش پیدا میکند؛ محققان اضافه کردند سخت پوستان نیز فواید مشابه در کاهش ناشنوایی دارند.