پژوهشگران دانشگاه پزشکی واشنگتن در سنت لوئیس و مدرسه پزشکی هاروارد گفتند که خوردن کره بادام زمینی دو دفعه در هفته خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را در دختران نوجوان ۳۹ درصد کاهش می دهد. به گفته دانشمندان، برخی از بیماری های خوش خیم سینه با وجود غیر سرطانی بودن، خطر ابتلا به سرطان سینه در مراحل بعدی زندگی را افزایش می دهند
پیش از این نیز دانشمندان از تاثیر کره بادام زمینی، آجیل و سبزی ها در کاهش خطر بیماری های خوش خیم سینه خبر داده بودند. همچنین تحقیقات موسسه سرطان شانگهای نشان می دهد خوردن بادام زمینی و سایر غذاهای غنی از ویتامین E می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد. دانشمندان همچنین دریافتند که غذاهای غنی از ویتامین E مانند بادام زمینی می تواند بدن را در برابر بیماری های قلبی و پیر چشمی محافظت کند.
منبع : جام جم آنلاین