jamaican-cabbage

سالاد کلم انواع مختلفی دارد و تقریبا میتوان گفت تمام دنیا از این سالاد خوشمزه بهره میبرند. همانطور که میدانید هر کشوری سبک متفاوتی در درست کردن این سالاد دارد؛ به طور مثال در جامائیکا سالاد کلم را خیلی ساده درست میکنند ولی در سالاد کلم ژاپنی باید از انواع کلم و کاهو استفاده کرد. امروز قصد سبک محبوب این سالاد یعنی سالاد کلم کشمشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

چی لازم داریم؟

  • کلم سفید 1 عددهویج متوسط 5 عدد

    شکر نصف لیوان

    کشمش بدون دم 1 لیوان

    سس مایونز 1 لیوان

    نمک  1 قاشق چایخوری

    فلفل نصف قاشق چایخوری

    روغن کنجد 1 قاشق

    سرکه سفید نصف قاشق

    آبلیمو 1 قاشق

    پودر شوید خشک 1 قاشق چایخوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

چگونه سالاد کلم کشمشی درست کنیم؟

کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید. سپس آنها را شسته و آبکشی کنید. هویج ها را بشوئید و رنده کنید. کلم و هویج را باهم در یک کاسه بریزید. ظرفی را برای آماده کردن سس حاضر کنید. سس مایونز را در آن بریزید. آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. شکر را به سس اضافه کنید و آنقدر خوب بهم بزنید تا شکر کاملا در سس حل شود. در نهایت نمک و فلفل و سپس پودر شوید را اضافه کنید. کشمش ها را روی مخلوط سالاد بریزید و سس را اضافه کنید. روغن کنجد را در آخر روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت 2 یا 3 ساعت قبل از سرو کردن درون یخچال قرار دهید.
منبع: وب سایت آشپزی