اگر شما هم تمایل به مصرف اسپاگتی دارید می توانید آن را باشینسل مرغ همراه کنید می خواهیم دستوالعمل تهیه این غذای لذیذ را در این مطلب به شما آموزش دهیم مرغ،اسپاگتی،تخم مرغ،آردسوخاری ،ریحان و سیر و پوره گوجه فرنگی مواد استفاده شده در این غذای مقوی هستند این غذا برای کودکان بسیار پرخاصیت است و مطمئنا از خوردن آن لذت خواهند برد.
شنیسل مرغ با اسپاگتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
مواد لازم:
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر ۲ حبه
- ریحان ۱/۲ دسته
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ ۲ تکه
- آرد ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۳۰ گرم
- اسپاگتی ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:1-مقداری روغن در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید و سیر و ساقه های خرد شده ریحان را در آن برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی شوند، تفت دهید.
2-پوره گوجه فرنگی را به همراه ۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه قل بزند و حجم آن کم شده و غلیظ شود.
3-آرد را در بشقابی بریزید، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاری و نیمی از رنده پنیر پارمزان را در بشقابی دیگر بریزید.
4-فیله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بزنید به صورتی که تمام سطح آن را بپوشاند.
5-مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط ریخته و فیله ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف، تا طلایی و مغزپخت شوند، بپزید.
6-سس گوجه را به اسپاگتی آبکشی شده اضافه کنید و در صورت تمایل آن را مقداری از آن اسپاگتی رقیق کنید.
7-اسپاگتی را با شینسل های مرغ ترد، باقیمانده پنیر پارمزان و برگ های ریحان سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی شنیسل مرغ با اسپاگتی:
1- سیر را پوست بگیرید و آن را نازک برش دهید.
2- برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه های آن ها را خرد کنید.
3- از ۲ عدد فیله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. آن ها را بین دو لایه سلفون قرار داده و با بیفتک کوب و یا هر وسیله ی مسطح دیگری بکوبید تا به پهنای ۵ میلی متر باز شود.
4- تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.
5- پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
6- اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته بندی آن بپزید و آن را آبکشی کنید.
وبسایت آشپزباشی: