زخم مزمن چگونه پدید می آید نشانه ها و علائم مزمن شدن زخم چیست بافت های زخم مزمن دچار چه تغییراتی می شوند افرادی که دچار بیماری های مختلف مانند دیابت و بیماریهای عروقی هستند روشهای درمانی زخم مزمن چگونه است ؟چه راهکارهای درمانی برای این افراد وجود دارد ؟بهتر است به نوع تغذیه تان بیشتر دقت کنید تا دچار این بیماری ها نشوید.
رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه زخم مزمن به زخمی گفته میشود که پس از سه ماه خود به خود بهبود نیابد، گفت: دیابت، بیماریهای عروقی، داروها و نوع تغذیه از علل عمده بروز زخم مزمن است.
فارس، سید مهدی طبایی با اشاره به برگزاری اولین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت اظهار داشت: این کنگره 5 تا 7 آبان ماه امسال در بیمارستان میلاد برگزار میشود و محورهای آن به دو بخش بالینی و علوم پایه تقسیم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این کنگره دارای امتیاز بازآموزی است گفت: زخم ناشی از عوامل محیطی، حوادث، جنگ و شغل،توانبخشی،پرستاری، تکنولوژیهای نوین و طب داخلی و جراحی از محورهای بخش بالینی بوده و مهندسی بافت و طب بازساختی در ترمیم از محورهای بخش علوم پایه به شمار میرود.
رئیس اولین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت ادامه داد: آخرین دستاوردها در حوزه زخم که امروزه یک معضل جهانی به شمار میرود در این کنگره مطرح خواهند شد.
طبایی ادامه داد: زخم مزمن به زخمی گفته میشود که پس از سه ماه بدن نتواند آن را بهبود دهد که این مشکل علتهای مختلف بیماریهای عروقی، دیابت، بیماریهای فشاری یا بستر داشته و داروها و نوع تغذیه نیز در بروز آن دخالت دارند.
وی گفت: براساس آمار جهانی 600 تا 700 هزار نفر در جهان مبتلا به زخم مزمن هستند که این مساله بار ناتوانی برای شخص خانواده به همراه دارد. همچنین توان مالی خانواده بیمار را با چالش مواجه میسازد.
طبایی اضافه کرد: در آمریکا سالانه 2 میلیارد دلار هزینه درمان زخم مزمن میشود که در این ارتباط آماری در ایران نداریم ولی براورد میشود زخم مزمن هزار میلیارد تومان بار مالی در کشور داشته باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه وجود مرکز جامع ارائه خدمات در حوزه زخم مزمن در کشور ضرورت دارد گفت: برگزاری کنگره امسال علاوه بر ارائه و تبادل راهکارهای مشترک بینالمللی برای موضوع درمان زخم مزمن جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز میتواند اعلام حضور کرده و الگویی در جهت ترمیم زخم باشد.
رئیس اولین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت خاطرنشان کرد: کنگره امسال با حضور 5 کشور خارجی آمریکا، سوئیس، ترکیه، کانادا و پاکستان برگزار میشود و 300 مقابله در این رابطه به دبیرخانه کنگره ارجاع شده است که 90 مورد آنها به صورت سخنرانی و 50 مورد به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
طبایی در پایان با بیان اینکه نمایشگاه تخصصی آخرین دستاوردها و روشهای درمانی زخم در حاشیه این کنگره برگزار میشود افزود: 12 پنل تخصصی نیز در حاشیه این کنگره طراحی شده است.