کمکاری تیروئید در خانمهای باردار سبب اختلالات مغزی و بیماری اوتیسم در نوزادان میشود.
خانمهای حامله که مواد و داروهایی استفاده میکنند که مانع جذب ید میشود مثل داروی ضد پرکاری تیروئید و داروهای رادیواکتیو، نوزادان این زنان بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری تیروئید هستند. چرا که این داروها از جفت جنین عبور کرده و روی غده تیروئید نوزادان اثر میگذارد.
همچنین اگر زنان باردار پس از هفته دهم بارداری داروهای رادیواکتیو مصرف کنند این داروها موجب تخریب غده تیروئید نوزادانشان میشود.
پرکاری و کمکاری تیروئید در زنان باردار هر دو به یک اندازه بر روی نوزادان اثر سوء دارد این در حالی است که اگر کمکاری تیروئید قبل از سه سالگی بروز کند علت آن مادرزادی محسوب میشود.
در بیماریهای کمکاری تیروئید یا غده تیروئید مشکل دارد یا هورمون سازی این غده دچار اختلال میشود اما طبق بررسیهای انجام شده در 85 درصد موارد، غده تیروئید دچار اشکال شده است.
کمکاری تیروئید در مبتلایان به سندروم داون بیش از سایر افراد است و به اعتقاد محققان ژاپنی ابتلا به کمکاری تیروئید در فصل تابستان افزایش مییابد.
ابتلای زنان باردار به کمکاری تیروئید به عنوان یک هشدار باید در نظر گرفته شود چرا که کمکاری تیروئید در زنان باردار باعث اختلالات مغزی در نوزادان میشود که از نمونه این اختلالات میتوان به بیماری اوتیسم یا اختلال رشد اشاره کرد.
کمکاری تیروئید در میان نوزادانی که والدینشان ازدواج فامیلی داشتهاند بیشتر است چرا که ازدواجهای فامیلی باعث جهش ژنتیکی میشود و در نوع خاصی از این جهش اگر نوزاد تحت درمان هم قرار گیرد باز هم عوارض عصبی آن تا حدودی بر جای میماند.