امروزه تب اینترنت و فضاهای مجازی مادران خانه دار را نیز دچار کرده است و مادران زیادی علاقه مند به دنیای مجازی شده اند این موضوع بر تریبت فرزند آن ها تاثیرات منفی خواهد گذاشت و ان ها را دچار مشکلات روحی زیادی خواهد کرد اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی وقتی برای تربیت فرزندان توسط مادران باقی نمیگذارد و باعث دوری گزیدن فرزند از کانون خانواده خواهد شد در ادامه به آسیب های اجتماعی اینترنت و فضاهای مجازی بیشتر خواهیم پرداخت.
نیسا محمودی روانشناس؛ درباره اهمیت تربیت فرزند گفت: تربیت فرزندان امری بسیار حساس و مهم است، نقش مادر در این مسئله بسیار تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: مادرانی که وقت و زمان خود را به جای آنکه به تربیت و آموزش فرزندان خود بگذرانند، ساعتها در فضای مجازی سیر می کنند، آسیب های فراوانی را بر پیکره خانواده وارد می کنند.
محمودی اظهار کرد: بی حوصلگی، اضطراب، استرس، پرخاشگری و میل به تنهایی از نشانه ها و نتایج اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی است.
این روانشناس تصریح کرد: توجه نداشتن به حضور فرزندان، بی توجهی به خواسته های آنها و بی تفاوتی به نقش مادری باعث دوری گزیدن فرزند از کانون خانواده می شود که تاثیر بسیار مضری برجامعه است.
وی عنوان کرد: احساس تنهایی، عدم اعتماد به نفس و نیاز به مطرح شدن، منجر به اعتیاد خانمها به فضای مجازی شده که ایجاد تعاملات، افزایش گفتگوهای خانوادگی و نقش همسران در این زمینه بسیار با اهمیت و تاثیر گذار است.
محمودی بیان کرد: بی حوصلگی، خستگی زودرس و بیخوابی های ناشی از گشت و گذار طولانی در فضای مجازی، ارتباط و تعاملات خانوادگی و زناشویی را تحت تاثیر قرار می دهد.
این روانشناس با تاکید بر مفید بودن رسانه های مجازی در صورت استفاده مثبت و صحیح از آن افزود: داشتن برنامه ریزی و استفاده کنترل شده در استفاده از این رسانه ها، نقش چشمگیری در جلوگیری از آسیب رسانی به تعاملات خانوادگی دارد.
وی تاکید کرد: اینترنت و فضای مجازی مانند کشتی می مانند که اگر سکان آن در دست نباشد، قطعا افراد در تلاطم زندگی باطوفان مواجه می شوند.
باشگاه خبرنگاران