newsimage_46601

نارسایی کلیه با چه عواملی پدید می آید ؟کلیه ها جزو مهمترین اعضای بدن هستند که در صورت عدم مراقبت می توانند دچار بیماری های مختلف شوند دفع پروتئین می تواند خبر از ابتلا به بیماری های حاد کلیوی در مبتلایان بدهد برای پیشگیری از این امر و تشخیص آن ر مراحل اولیه محققین به نتایج جالبی دست یافته اند که در ادامه به برخی از آن  ها اشاره خواهیم کرد .

به گزارش از مدیکال اکسپرس، این پلیمر که توسط محققان آکادمی علوم لهستان طراحی و ساخته شده است، بیماری های کلیه را در مراحل اولیه تشخیص می دهد.
بیماری های کلیوی معمولا در مراحل اولیه علایمی ندارند و همین امر سبب می شود درمان تا مراحل پیشرفته به تعویق بیافتد و اغلب منجر به نارسایی کلیه شود.
پلیمر ساخته شده، با بررسی پروتئینی به نام لیپوکالین-2 از نمونه خون، علایم هشدار دهنده اولیه را تشخیص می دهد؛ این پروتئین مهمترین نشانگر بیماری های حاد کلیوی است و این پلیمر با استفاده از حسگرهای شیمیایی، نشانگرهای زیستی و ترکیبات مهم بیولوژیکی، به راحتی غلظت و ترکیبات مایعات بدن را تشخیص می دهد.
کلیه اندامی لوبیا شکل و تقریبا به اندازه مشت بسته انسان است و درست زیر قفسه سینه قرار دارد. عملکرد کلیه درواقع برای دفع زباله های بدن است. این عضو روزانه حدود 200 لیتر خون تصفیه و از آن حدود 2 لیتر آب اضافی و مواد زاید غربال می کند که از طریق مجاری ادارای دفع می شود.
تنظیم فشار خون، تعادل الکترولیتی و تولید سلول های قرمز خون برعهده کلیه ها است. چنانچه کلیه ها یک روز وظایف خود را به درستی انجام ندهند، عملکرد بیشتر ارگان های بدن، به ویژه قلب مختل می شود.
نتایج این تحقیقات در نشریه ACS منتشر شده است.
مترجم: سپیده علی کاشانی ** انتشاردهنده: ناهید شفیعی

خبرفارسی