سوپ لبو و سیب رنگ و لعاب جذابی دارد با توجه به فصول سردی که در پیش داریم تهیه این سوپ بسیار دلچسب خواهد بود برای تهیه این سوپ از کره ،پیاز ،سیب ،لبو،پودر زیره،پودر آویشن ،آب و ابلیمو استفاده می شود توصیه می کنیم برای افراد سرماخورده و سالمندان این سوپ را تهیه کنید و اعضای خانواده را به مصرف این سوپ سالم دعوت کنید با روش طبخ آن در ادامه مطلب آشنا شوید.
کره: 30 گرم
پیاز خردکرده :1 عدد
سیبزمینی خردکرده: 350 گرم
سیب خردکرده : 1 عدد
لبوی پخته و پوستگرفته: 500 گرم
قرص عصاره سبزی: 1 عدد
آب: 600 میلیلیتر
پودر زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خامه برای تزئین : به میزان لازم
شوید برای تزئین: به میزان لازم
- برای: 4
- زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
- روش: نه چندان سخت
.ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کره را در آن آب کنید. آنگاه پیاز را به مدت ده دقیقه در کره تفت دهید. سپس سیبزمینی، سیب، لبو و مخلوط قرص عصاره سبزی و آب را به آن بیفزائید و صبر کنید تا مواد بپزد. بعد زیره، آویشن، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید
.حالا مخلوط به دستآمده را درون کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. اکنون سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با خامه و شوید تزئین کنید
آشپزی