برداشتن غده تیروئید چگونه صورت میپذیرد بیمار با چه شرایطی به انجام این عمل توصیه می شود ؟به این عمل جراحی تیروئیدکتومی می گویند برای پیشگیری از سرطانی شدن غده تیروئید و آسیب های ناشی از آن پزشکان مجبور به برداشتن این غده در بیمار می شوند شانس زنده ماندن و بهبود بیماران مبتلا به اختلالات تیروئید با این عمل افزایش خواهدیافت می خواهیم نظر پزشکان و جراحان را در این باره جویا شویم با ما همراه باشید و به اطلاعتتان در این باره بیافزایید.

بنابر یک مطالعه جدید، اگر می‌خواهید غده تیروئیدتان را بردارید، انتخاب جراحی که در سال بیش از ۲۵ عمل تیروئید انجام می‌دهد، خطرات را به حداقل می‌رساند.

به نقل از WebMD، مؤلف ارشد مطالعه، دکتر جولیا سوسا، رئیس جراحی غدد دانشگاه دوک در کارولینای شمالی می‌گوید: «این عمل بسیار فنی است و بیماران باید بتوانند از جراح خود بپرسند که او سالانه به طور میانگین چه تعداد از این عمل‌ها را انجام می‌دهد.»
سوسا در یک نشست خبری گفت: «جراحان از نظر اخلاقی موظفند که تعداد عمل‌های خود را بگویند. اگرچه این تضمینی بر نتیجه خوب نیست، انتخاب یک جراح باتجربه‌تر به طور قطع می‌تواند احتمال بهبودی بیمار را افزایش دهد.»
تیروئید که در پایین گلو واقع شده، هورمون‌هایی تولید می‌کند که در تنظیم متابولیسم مؤثرند. عمل برداشت تیروئید که تیروئیدکتومی نام دارد، ناشایع است و اغلب به خاطر سرطان یا بزرگی انجام می‌شود.
با این حال بنابر گفته محققان، ۵۱ درصد جراحانی که تیروئیدکتومی می‌کنند، این عمل را فقط سالی یک بار انجام می‌دهند.
اگرچه چیزی که محققان به آن دست یافته‌اند صرفاً یک ارتباط است، آمار نشان می‌دهد که شانس عوارض در مورد جراحانی که این عمل را تنها سالی یک بار انجام می‌دهند، ۸۷ درصد بیشتر می‌باشد.

سلامانه