کیک هلو جزو خوشمزه ترین کیک هایی است که می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید تزیین این کیک با استفاده از مارمالاد می تواند طعم و مزه دلچسبی به آن بدهد این کیک انتخاب خوبی برای میان وعده ،عصرانه صبحانه فرزندتان می باشد و در بازکردن اشتهای آن ها تاثیر زیادی میگذارد شما به هلو،وانیل ،بادام ،تخم مرغ ،آرد ،کره ،شکر و مارمالاد برای طبخ این کیک نیاز دارید پیشنهاد می کنیم با روش طبخ این کیک آشنا شوید.
هلو ۴ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بادام ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
آرد ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
مارمالاد به میزان لازم
- برای: 4 تا 6 نفر
- زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
- روش: حرفه ای
از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
آشپزی