6c8591467-g-tdy-130810-stomach-308p
به بادی که در اثر خوردن غذا ها در معده ایجاد می شود نفخ می گویند. این باد سبب باد کردن معده می شود و فرد احساس پری را در خود حس می کند که به دنبال آن با آروغ زدن به دنبال کاهش این باد است. فتخ به دنبال سوء هاضمه ایجاد می شود. با دکتر سلام همراه باشید.

نوشیدنی‌های گازدار: کنار گذاشتن نوشیدنی‌های گازدار نقش بسزایی در جلوگیری از نفخ و شیوع گاز معده دارد.

نمک: غذاهای پرنمک باعث افزایش گاز معده می‌شوند، اما در عین حال شما را به خوردن آب بیشتری وامی‌دارند.

انواع کلم: کلم بروکلی، کلم سبز و کلم پیچ حاوی قند رافینوز هستند که به عنوان یکی از عوامل شیوع نفخ معده شناخته می‌شود.

آدامس: جویدن آدامس باعث تورم شکم می‌شود، زیرا جویدن آدامس باعث ورود هوای زیادی به داخل معده می‌شود.

نوشیدنی‌های ترکیبی شیرین: قند اضافی موجود در این نوشیدنی‌ها (مثل انواع نوشابه) باعث نفخ می‌شود.

لبنیات: اگر از عارضه عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برید، از مصرف محصولات لبنی بپرهیزید.

 

منبع: دکتر سلام