انار میوه ای متفاوت،خوشمزه،زیبا و محبوب است که هر کس آن را میخورد دیگر پشیمانی از خوردنش نخواهد داشت.این میوه با نام علمی Punica Granatum یکی از اولین گیاهانی میباشد که اهلی شده است.بزرگترین تولید کننده انار در جهان ایران است و بعد از ایران هندوستان در رده دوم قرار دارد.رب انار،مربای انار،آب انار و لواشک انار از میوه انار درست میشوند.
یک متخصص طب سنتی گفت: بهتر است دانههای انار را با پرهها و کمی از پیه (بخشهای سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانهها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود همچنین آب انار ترشوشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر برای تقویت معده و رفع خارش مفید است
ناصر رضاییپور متخصص طب سنتی درباره انار اظهار داشت: انار شیرین، دارای طبیعت سرد مایل به اعتدال، و تولیدکننده خون نیکو در بدن است.
انار بازکننده گرفتگیهای بدن و ادرارآور است
بهگفته رضاییپور انار، نفّاخ است و در افراد گرممزاج، موجب تقویت قوای جنسی میشود، همچنین انار باعث بازشدن و گشایش گرفتگیهای بدن و ادرارآور است.
بهتر است دانههای انار را با پرهها و کمی از پیه میان دانهها بخوریم
این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است دانههای انار را با پرهها و کمی از پیه (بخشهای سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانهها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.
انار باعث تولید خون کم و خوب میشود
رضاییپور ادامه داد: طبیعت انار، سرد و تر است و هرچه رسیدهتر و شیرینتر باشد، به اعتدال نزدیکتر میشود. انار باعث تولید خون کم و خوب میشود و نفّاخ و ادرارآور است.
وی یادآور شد: آب انار ترشوشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر، برای تقویت معده و رفع خارش مفید است اما زیادهروی در مصرف انار ترش بهویژه خوردن ناشتای آن، موجب ایجاد زخم و خراش در جدار داخلی رودهها میشود.
منبع : الو دکتر
سلام خدمت شما . یه سوال داشتم خدمتتون ، اینکه مصرف میوه انار برای مادران شیرده مشکلی برای نوزادان ایجاد میکنه یا نه ؟؟ از سایت فوق العاده خوبتون هم ممنونم . البته ممنون میشم هرچه سریعتر بهم پاسخ بدین