allergicconjunctivitis

بیماری راه ابریشم از بیماری  های نه چندان آشنا می باشد که میتوان گفت، عوامل ژنتیکی وابسته به نژاد از مهمترین دلایل احتمالی بروز آن است.

 دکتر احمدرضا جمشیدی در حاشیه دهمین کنگره سالیانه و دومین کنگره بین المللی انجمن روماتولوژی ایران اظهار کرد: عامل اصلی این بیماری همچنان ناشناخته است اما از آنجا که در کشورهای واقع شده در مسیر راه ابریشم مانند چین، ترکیه، ایران و ژاپن و در بین نژاد زرد شیوع بیشتری دارد، احتمال داده می شود عوامل ژنتیکی در بروز آن دخیل باشد.
وی درباره ویژگی این بیماری گفت: بیماری راه ابریشم یا بهجت، یک بیماری خودایمنی است که التهاب عروق سبب اختلال در خون رسانی به بافت ها می شود و بافت را دچار آسیب می کند.
رییس انجمن روماتولوژی ایران درباره عوارض این بیماری گفت: آفت‌های دهانی، ‌های دستگاه تناسلی، ضایعات پوستی به صورت جوش های چرکی، درگیری مفاصل و مهمتر از همه ضایعات و درگیری چشمی از مهمترین عوارض این بیماری هستند.
دکتر جمشیدی میزان شیوع این بیماری در بین زنان و مردان را یکسان عنوان و اظهار کرد: شروع این بیماری بیشتر از سنین جوانی و میانسالی است اما در کودکان نیز مشاهده شده است.
متخصص روماتولوژی با بیان اینکه این بیماری قابل پیشگیری نیست اما درمان می شود، افزود: ایران یکی از مراکز معتبر جهانی در زمینه تشخیص، درمان و تحقیق در مورد بیماری بهجت است و در مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحقیقات گسترده ای در این زمینه در حال انجام است.
وی ادامه داد: بیماران زیادی از کشورهای همسایه برای درمان این بیماری به ایران می آیند و ایران در این زمینه در منطقه همتراز با ترکیه درحال فعالیت است.