woman-asian-headache-migraine-stress-insomnia-hangover_80edb0d4-99da-11e6-a472-803c9c62b420

 آیا میدانستید میگرن با برخی عوامل تغذیه ای پدید می آید و عامل سردردتان می تواند در سیستم گوارشتان نهفته باشد ؟باکتری‌های دهان و معده  نیز در ایجاد سردردهای مزمن و شدید شما نقش مهمی ایفا می کنند از جمله عوامل محرک میگرن می تواند خواب نامناسب ،مشکلات روحی مانند اضطراب و تغذیه نامناسب باشد.

افراد مبتلا به میگرن، باکتریهای بیشتری موثر در پردازش نیترات‌ها در دستگاه گوارش خود دارند.

 تحقیقات حاکی از آن است که افراد مبتلا به میگرن، باکتریهای بیشتری موثر در پردازش نیترات‌ها در دستگاه گوارش خود داشتند که نشان می‌دهد چرا افراد پس از خوردن برخی غذاها دچار سردردهای میگرنی می‌شوند.

افراد مبتلا به میگرن ترکیب مختلفی از باکتری‌ها را در دستگاه گوارش خود دارند که آن‌ها را نسبت به برخی غذاها حساس‌تر می‌کند. تحقیقات نشان داد سطح باکتری در افراد مبتلا به میگرن بالاتر بود که این باکتری‌ها معمولاً در تجزیه نیترات‌ها فعال‌اند و معمولاً در گوشت‌های فرآوری شده، سبزیجات برگ‌دار و شراب وجود دارد.

آخرین یافته‌ها نشان می‌دهند ممکن است یکی از دلایل بروز میگرن تجزیه بیش‌ازاندازه‌ی نیترات موجود در غذاها باشد که عروق مغز و سر را گشاد می‌کند. زمانی که نیترات موجود در غذا توسط باکتری‌های دهان و معده تجزیه می‌شوند، به‌تدریج وارد جریان خون شده و به اکسید نیتریک تبدیل می‌شوند. ماده‌ای که رگ‌های خون را گشاد می‌کند و البته برای سلامت قلب و عروق مفید است. از هر پنج بیمار قلبی که از داروهای حاوی نیترات استفاده می‌کنند، چهار نفر از سردردهای شدید شکایت دارند.

در مطالعه‌ دیگری از افرادی سالم و افراد مبتلا به سردرهای میگرنی، 172 نمونه دهانی و 1996 نمونه مدفوع گرفته شد. در هر دو نمونه، افراد دارای میگرن باکتری بیشتری در مقایسه با افراد سالم داشتند.

رژیم غذایی، استرس و کمبود خواب عوامل محرک میگرن هستند و همچنین هورمون‌ها نیز نقش مؤثری در این مسئله دارند. میگرن در زنان سه برابر مردان شایع است.

فرادید،