متاسفانه از نظر وزیر بهداشت نمک مواد غذایی که مصرف ی کنیم بسیار بالاست و این موضوع به ضرر سلامت مردم تمام خواهد شد بهتر است در این زمینه هشدارهای وزیر بهداشت را در نظر بگیریم و به خوبی مطالعه کنیم ایشان ابراز نارضایتی از وضعیت مصرف نمک در میان هموطنانمان کردند و درباره آسیب های استفاده از ان چاشنی مضر به ما هشدار دادند در ادامه به سخنان ایشان اشاره خواهیم کرد.
وزیر بهداشت از نارضایتی خود درباره میزان نمک مواد غذایی خبر داد.
سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی مبنی بر رضایتمندیاش از میزان نمک نان و پنیر گفت: از این وضعیت راضی نیستم ولی از همکاری صنایع برای کاهش میزان نمک رضایت دارم، طبق مصوبه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی باید میزان نمک مواد غذایی از جمله نان و پنیر 10 درصد کاهش پیدا کند که رسیدن به این هدف نیازمند یک دوره 10 ساله است.
وی ادامه داد: باید قبول کنیم که ذائقه مردم را یک دفعه نمیتوانیم تغییر دهیم چرا که کاهش میزان قند و نمک توسط صنایع با استقبال کم مردم روبرو میشود و آنها دچار زیان مالی میشوند.
وزیر بهداشت افزود: امیدواریم که صنایع در این بازار رقابتی به دنبال افزایش سلامتی تولیدات خود باشد، زیرا این موادغذایی سر سفره خود آنها هم میرود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛