us_2nd3rd-trimester-cat-stretch-pose_video-still_4x3
ورزش در دوران بارداری با چه ملاحظاتی باید انجام شود خانم های باردار با توجه به شرایط جسمی خود و جنینشان باید از چه روش های پیروی کنند تا به جنینشان آسیبی وارد نشود برنامه ورزشی یک زن باردار چگونه باید تنظیم شود بهتر است از  برخی نکات مهم و موثر در این زمینه پیروی کنید تا از چاقی و اضافه وزن خود پیشگیری کنید ، به پیشنهادات مختلف متخصصین در این زمینه گوش فرا دهید.

همیشه پیش از اقدام به شروع یا ادامه یک برنامه ورزشی، با پزشکتان مشورت کنید. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که پیش از بارداری برنامه منظم ورزشی داشته‌اید، در صورتی که بارداری‌تان با پیچیدگی روبه‌رو نشده باشد می‌توانید به همان رویه ادامه دهید البته بهتر است به برخی نکات توجه بیشتری داشته باشید.

همیشه پیش از اقدام به شروع یا ادامه یک برنامه ورزشی، با پزشکتان مشورت کنید. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که پیش از بارداری برنامه منظم ورزشی داشته‌اید، در صورتی که بارداری‌تان با پیچیدگی روبه‌رو نشده باشد می‌توانید به همان رویه ادامه دهید البته بهتر است به برخی نکات توجه بیشتری داشته باشید. از آنجایی که در برخی موارد توصیه می‌شود که ورزش کردن در دوران بارداری متوقف شود، حتما با پزشکتان مشورت کنید تا مطمئن شوید که حرکات ورزشی به خودتان یا کودکتان آسیب وارد نکند.

همانطور که می‌دانید ورزش کردن، کالری زیادی می‌سوزاند. بنابراین اطمینان حاصل کنید که بدنتان به اندازه کافی کالری دریافت می‌کند زیرا بدن شما به طور طبیعی با رشد جنین، اضافه وزن پیدا می‌کند. اگر شاخص توده بدنی‌تان (BMI) بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹ است، یعنی وزن نرمالی دارید و در سه ماهه دوم به دریافت ۳۴۰ و در سه ماهه سوم به ۴۵۰ کالری اضافی در روز نیاز دارید. البته بسته به نوع برنامه ورزشی‌تان این میزان می‌تواند تغییر کند. بدیهی است که با وجود بالاتر یا پایین‌تر بودن شاخص توده بدنی‌ از این دامنه، میزان کالری دریافتی و برنامه ورزشی‌تان باید با یکدیگر تنظیم شوند.
منبع:سلامتیسم