57372396
برخی تومورها در زمان بارداری در جنین به وجود می آیند و در صورت عدم درمان به موقع باعث مرگ آن ها خواهند شد آن ها درحین رشد با جنین بزرگ می شوند و موجب بیماری قلبی خطرناک و مرگ جنین خواهند شد تراتوم استخوان دنبالچه از جمله عارضه های نادری است که در  جنین های دختر پدید می آید این کودک در شکم مادر عمل شد و دوبار عمل سزارین را تجربه کرد و در 36 هفتگی چشم به جهان گشود.

 

به گزارش سی.ام.ان، ” تراتوم استخوان دنبالچه” (Sacrococcygeal teratoma) نوعی تومور است که معمولا پیش از تولد اتفاق افتاده و از دنبالچه جنین رشد می‌کند.

این تومور مرگبار در یکی از هر 35 هزار مورد تولد به ویژه در میان نوزادان دختر رخ می‌دهد.

مارگارت بومر در زمان سونوگرافی در هفته شانزدهم بارداری خود متوجه وجود این تومور در بدن جنینش شد. اگرچه برخی تومورها در زمان بارداری قابل تحمل بوده و می‌توان آن‌ها را پس از تولد برداشت، اما تراتوم استخوان دنبالچه باعث مشکلات زیادی در جریان خون می‌شود. این تومور همچنین همراه با کودک رشد کرده و گاهی اوقات در رشد کودک مانع ایجاد می‌کند.

به گفته پزشکان،‌ در برخی موارد، تومور برنده شده و قلب دچار نارسایی می‌شود که نتیجه آن مرگ کودک است.

در هفته بیست و چهارم بارداری این زن، جنین طی یک عمل جراحی از بدن مادر بیرون کشیده شد تا تومور از بدن وی برداشته شود. سخت‌ترین بخش کار، برداشتن کودک بدون آسیب زدن به رحم مادر بود.

در مورد این کودک، به دلیل بزرگ بودن بیش از حد تومور، برش بزرگی روی شکم مادر زده شد و کودک در خارج از رحم عمل شد. این عمل جراحی با موفقیت انجام و کودک مجددا به بدن مادر بازگردانده شد.

بومر چهار ماه پیش مجددا تحت عمل سزارین قرار گرفت و این بار کودک خود را بطور کامل در سی و شش هفتگی به دنیا آورد.

به گفته پزشکان این کودک به عمل‌ جراحی دیگری برای برداشتن کامل تومور نیاز دارد و باید مجددا چند بار مورد بررسی قرار بگیرد.

تابناک