بیماران دیابتی با رعایت رژیم غذایی درست می تواند میزان تری گلیسیرید و چربی خون خود را کنترل کنند.دکتر ایرج خسرونیا متخصص بیماری های داخلی اظهار داشت: رژیم غذایی نادرست و سوختوساز پایین از مهمترین عوامل ابتلای بیماران دیابتی به افزایش تریگلیسرید و چربی خون است.
وی تصریح کرد: به طور کلی، بیماران دیابتی به دلیل قند بالایی که دارند، سوختو ساز بدن و به خصوص چربی آنها نامنظم میشود.
این متخصص بیماری های داخلی بیان کرد: به دنبال نامنظمی سوخت و ساز چربی در بیماران دیابتی، میزان کلسترول و تریگلیسرید آنها افزایش پیدا می کند و سبب بروز بیماریهای دیگری مانند بیماریهای قلبی عروقی و کبدی در این افراد میشود.
وی با بیان اینکه در بیماران دیابتی، افزایش سطح گلوکز خون، سبب تجمع چربی در کبد این افراد و افزایش سطح گلیسرید در بدن آنها میشود، اظهار کرد: بیماران دیابتی باید در کنترل وزن خود دقت کنند، زیرا بین چاقی، اضافه وزن و افزایش سطح تریگلیسرید خون ارتباط مستقیمی وجود دارد.
خسرونیا افزود: بیماران دیابتی باید توجه داشته باشند که با رژیم غذایی صحیح و ورزش منظم، سوخت و ساز بدن خود را منظم کرده و از بالا رفتن تریگلیسرید و چربی در بدن پیشگیری کنند.
منبع : خبرپو