خیلی از ما عاشق شکلات هستیم؛ اما دوست داشتن یک ماده ی غذایی دلیلی بر مفید بودن آن ماده غذایی نیست پس، در مورد خوردن شکلات هم باید حساب شده عمل کنیم.
تجزیه و تحلیل مطالعات جدید از این ایده که کاکائوی شکلات واقعاً برای شما خوب است، حمایت می کند.
اما مصرف آن باید با احتیاط باشد و راهی برای مصرف بیش از اندازه ی آب نبات و شیرینی نباشد. زیرا سودمند بودن مصرف روزانه ی شکلات کاملاً مشخص نیست. محققان آماده ی ارائه دادن توصیه هایی در مورد مقدار و نوع شکلات می باشند.
مزایایی که اثرات ناسالم را بیشتر نکند.
محققان دانشگاه میشیگان با انتشار این موضوع بازگو کردند که زمانی تعادل، خطرات و مزایای این محصول در نظر گرفته می شود نباید کالری و قند موجود در آن را نادیده گرفت. همچنین ما چیزهایی در مورد تاثیر فلاوانول موجود در کاکائوی شکلات بر روی سلامت بدن و سیستم قلبی، عروقی و متابولیک بدن می دانیم. در این آزمایش کنترل شده تاثیر فلاوانول روی 1131 بیمار بررسی شد. میزان فلاوانول موجود در شکلات استاندارد نیست و در مطالعه ای که سال 2011 انجام شد به این موضوع دست یافتند.
تاثیر این ماده موجود در کاکائو اگر به اندازه ی استاندارد استفاده شود، به معنای مبارزه با التهاب است که با دیابت و بیماری های قلبی مرتبط است. این مطالعه همچنین تولید این محصول بالقوه به همراه چیزهای اضافه با روش های دیگر را مفید می داند. مصرف کاکائو 25 گرم و تقریباً 2 قاشق غذا خوری در روز توصیه می شود. ولی با توجه به گفته محققان خوردن کاکائوی رنگ تیره بیشتر توصیه می شود. زیرا طعم و مواد آن ممکن است مزایای بیشتری داشته باشد.