برنج قهوه ای یکی از سالم ترین غذاهایی است که به افراد دیابتی توصیه می شود همچنین با مصرف این برنج می توانید به کاهش وزن دست پیدا کنید خوراک برنج قهوهای برای کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند توصیه می شود که حاوی فیبر، موادمعدنی و ویتامین های مفید برای سلامتی می باشدبهتر است مصرف این نوع برنچ ترویج داده شود و با این کار مردم را تشویق به استفاده از این محصول سالم کنیم.
مینو حاجیان، کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، اظهار کرد: غلات کامل و سبوس دار از جمله سالم ترین مواد غذایی محسوب می شود و برنج قهوه ای از جمله غلات کامل است که میتوان همراه با مصرف غلات کامل دیگر مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به دیابت را کاهش داد.
کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوه ای پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر می کند.
وی گفت: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوهای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و پس از برداشت پوسته ابتدایی خارجیترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری برنج، برنج قهوه ای، برنج سفید حاصل می شود که لایه سبوس آن گرفته شده است.
حاجیان با بیان اینکه برنج قهوه ای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج سفید برخوردار است، افزود: هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس کمتری داشته، شفاف و شیشهای تر خواهد بود .
وی بیان کرد: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوهای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگ سازی، ترویج خواص برنج قهوه ای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوه ای در رژیم غذایی هفتگی مصرف کنندگان باز شود.
کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری اجرا شده است.