diabetic-foot

متاسفانه با شدت گرفتن بیماری دیابت در برخی افراد شاهد زخم پای مزمن در آن هامی شویم که در صورت وخیم ترشدن اوضاع این زخم ها و عود آن ها پزشکان مجبور به قطع عضو فرد مبتلا می شوند روش های درمانی و پیشگیرانه موثر در این زمینه را در ادامه مطلب از زبان متخصصین پرسیده ایم می خواهیم به دانستنی هایمان در مورد زخم های دیابتی اضافه کنیم.

رییس واحد علوم پزشکی جهاد دانشگاهی گفت: در کشور شش میلیون بیمار دیابتی وجود دارد که حدودا یک چهارم انها گرفتار زخم پای دیابتی می شوند.
 حمیدرضا طبایی رییس واحد علوم پزشکی جهاد دانشگاهی در افتتاحیه اولین کنگره بین المللی و سومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت صبح امروز در سالن دکتر غرضی بیمارستان میلاد اظهار داشت: در کشور ما 6میلیون فرد مبتلا به دیابت وجود دارد که یک چهارم آنها به زخم دیابت مبتلا می شوند و با توجه به سرعت افزایش مبتلایان به دیابت این میزان در آینده افزایش پیدا می کند.
وی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی همواره رسالت خود می داند تا در معضلات بزرگ و کمتر پرداخته شده الگو ایجاد نماید.
رییس واحد علوم پزشکی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: زخم و ترمیم بافت حوزه گسترده و مهمی است که توجه گسترده به آن می تواند بسیار به این بیماران کمک کند.
طبایی بیان کرد: هدف از برگزاری این کنگره تبادل آرا و ارائه دستاورد های جدید در شاخه های مختلف پزشکی در حوزه ترمیم بافت زخم و اعلام حضور برای پرداختن به موضوع مهم زخم و ترمیم بافت است
در ادامه این مراسم پروین منصوری دبیر علمی کنگره زخم اظهار داشت: اهمیت زخم و مشکلات آن بر هیچ کس پوشیده نیست و عوارض آن تمام دولت ها و دست اندرکاران کادر پزشکی را درگیر می کند.
وی بیان کرد: با افزایش امید به زندگی و جمعیت سالمندان و معضلات ناشی از آن نیاز به آشنایی کامل پزشکان جوان با زخم ها بیشتر می شود.
دبیرعلمی اولین کنگره بین المللی زخم تصریح کرد: زخم های دیابتی، عروقی، جراحی، مشکلات داخلی و حوادث در سال های آینده بیشتر می شود که نیاز به دانش و بینش کافی در این زمینه بسیار است. که این کنگره در حوزه ملی و بین المللی این هدف را دنبال می کند.
در ادامه این مراسم منصور جمالی زواره دبیر علمی بیان کرد: در این کنگره 300 مقاله ارائه شده است که از میان آنها 150 مقاله در حوزه علوم بالینی و پایه پذیرفته شده است.
وی عنوان کرد: در این کنگره هشت پنل علوم بالینی و شش پنل علوم پایه برگزار می شود که هدف از آن تبادل علمی در خصوص پیشرفت روش های درمانی، ساخت داروها و کمک به درمان زخم ها با بهترین شیوه ها مورد بررسی است.
گفتنی است؛ این کنگره در دو محور علوم پایه و بالینی در موضوعات زیست فناوری، مهندسی بافت، طب باز ساختی، میکروبیولوژی طب داخلی، جراحی، مشاغل، حوادث و بلایای طبیعی، توانبخشی، پرستاری و زخم مزمن فعالیت می کند و چالش های این حوزه ها را مورد بررسی قرار می دهد.
همچنین در این کنگره نمایشگاهی با همکاری انواع شرکت های پزشکی و دانش بنیان با ارائه محصولات آنها در حوزه ترمیم و بافت زخم برپا شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان