چربی‌های چندگانه‌اشباع‌نشده مانند آنهایی که در گردو وجود دارند باعث فعال شدن ژن‌هایی می‌شوند که به کاهش ذخیره چربی و بهبود سوخت و ساز انسولین می‌انجامد.

در قسمت اول با برخی غذاهای مفید برای آب کردن چربی‌های بدن آشنا شدید. در ادامه موارد بیشتری را ذکر می‌کنیم.
۸.تورتیای ذرت
دو نان تورتیا به ازای ۸۰ کالری چیزی حدود ۳ گرم فیبر و ۱ گرم چربی دارد. دو تورتیای آردی تنها ۲ گرم فیبر برای بدن به همراه دارد، اما چیزی حدود ۲۶۰ کالری و ۱۰ گرم چربی دارد.
۹.گواکامولی (خمیر یا سس ساخته‌شده از آواکادوی له‌شده و ادویه‌جات که به عنوان چاشنی سالاد و غیره مصرف می‌شود)
این خمیر سرشار از فیبر و چربی تک‌اشباع‌نشده مفید و مغذی یعنی گواکامول است. نصف فنجان از آن – با فرض اینکه آن را با سرشیر و یا چیزهای دیگری از این دست مخلوط نکرده باشید – چیزی بیش از ۷ گرم فیبر در اختیار بدن قرار می‌دهد. برای درست کردن یک غذای سریع با استفاده از آن می‌توانید یک آووکادوی پخته و رسیده، عصاره یک عدد لیمو و ۲ قاشق گشنیر تازه کوبیده شده را با مقداری نمک با هم مخلوط کنید.
۱۰.پاستای نخود
میزان پروتئین این پاستا دو برابر و فیبر آن چهار برابر پاستای گندم است که کربوهیدرات سنتی موجود در آن را به عامل عضله‌ساز دشمنِ چربی تبدیل می‌کند. برای هر کسی که در کل گلوتن نمی‌خورد این پاستا، گزینه‌ای به مراتب بهتر از ذرت، برنج و یا پوره سیب‌زمینی است که اغلب فاقد هر نوع ماده مغذی هستند.
۱۱.نخودفرنگی منجمد
آیا به دنبال یک اسنک سرد و ترد هستید؟ یک بسته نخودفرنگی را در فریزر بگذارید و مقداری از آن را در یک فنجان بریزید. در واقع یک فنجان نخود بیش از ۷ گرم پروتئین و ۶ گرم فیبر دارد.
۱۲.تمشک سیاه
این میوه‌های قرمز بخش مهمی از بسیاری از رژیم‌های غذایی محسوب می‌شوند، با این حال در میان این نیروگاه‌های مغذی، باید گفت که تمشک‌ سیاه یکی از بهترین منابع فیبرهای نامحلول است. یک فنجان از آن چیزی حدود ۸ گرم فیبر دارد، در شرایطی که همین میزان توت‌فرنگی کمتر از ۳ گرم فیبر دارد. فیبرهای نامحلول باعث تحریک تولید اسید چرب می‌شود که به کاهش التهاب ناشی از چربی در کل بدن می‌انجامد. محققان دریافته‌اند آن دسته از افرادی که رژیم‌های غذایی‌شان حاوی فیبرهای نامحلول است، میزان گرلین در آنها بیشتر است؛ هورمونی که وضعیت گرسنگی را کنترل می‌کند.
۱۳.صدف خوراکی
صدف‌ خوراکی یکی از بهترین منابع «روی» محسوب می‌شود – ماده‌ای معدنی که به همراه هورمون لپتین در تنظیم اشتهای شما بسیار تأثیرگذار است. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که اضافه‌وزن دارند نسبت به افراد لاغرتر، میزان لپتین بیشتر و «روی» کمتری دارند. از طرفی مصرف مکمل‌های حاوی روی می‌تواند تا ۱۴۲ درصد باعث افزایش تولید لپتین در افراد چاق شود. نصف یک پُرس صدف خوراکی حاوی ۴۳ کالری است که در واقع چیزی حدود ۲۱ درصد از آهن تجویزشده روزانه شما خواهد بود که کمبود آن با افزایش چشمگیر انتشار ژن چربی مرتبط است.
۱۴.شکلات تلخ
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کاکائو مانع از افزایش وزن موش‌های آزمایشگاهی شده و از طرفی میزان قند خون را هم کم خواهد کرد. در تحقیق دیگری مشخص شده است که میکروب‌های موجود در معده باعث تخمیر شکلات به ترکیبات مفید و سالم و ضدالتهابی می‌شود که مانع از فعالیت ژن‌هایی خواهد شد که با مقاوت انسولین و التهاب مرتبط هستند. برای افزایش تأثیر این شکلات، بهتر است آن را با مقداری سیب بخورید.
۱۵.بادام
رژیم غذایی حدود ۹۲ درصد از آمریکایی‌ها فاقد ویتامین E است و به نظر می‌رسد این میزان در بین افراد چاق بیشتر باشد. بادام‌ جزو بهترین منابع غذایی حاوی ویتامین E است که نصف فنجان از آن حاوی ۲۰ میلی‌گرم ویتامین E است و از طرفی چربی‌های تک‌اشباع‌شده و فیبر آن هم بسیار بالاست.
۱۶.گریپ‌فروت
خوردن نصف گریپ‌فروت پیش از غذای اصلی باعث افزایش میزان چربی‌سوزی بدن‌تان خواهد شد. این میوه همراه با برخی داروها تأثیری منفی به همراه خواهد داشت.
۱۷.گردو
چربی‌های چندگانه‌اشباع‌نشده مانند آنهایی که در گردو وجود دارند باعث فعال شدن ژن‌هایی می‌شوند که به کاهش ذخیره چربی و بهبود سوخت و ساز انسولین می‌انجامد. گردو از منابع غذایی بسیار عالی هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی سرشار از گردو و روغن گردو به بدن کمک می‌کند تا واکنش بهتری نسبت به استرس داشته باشید و سطح فشار خون دیاستولیک (یا انبساط قلب) را پایین نگه می‌دارد.