joint-savings-accounts_content

امروزه راه یافتن خانم ها به بازارکار و داشتن درآمد سبب شده حس استقلال در آن ها قوی تر شود و بتوانند در تامین مخارج مالی خانواده مشارکت کنند.بسیاری از خانم ها هنگام بروز مشکلات مالی در خانواده با خرج کردن پس انداز خود و حمایت های روحی از همسرشان کمک شایانی به زندگی مشترک خود می کنند و آرامش را در زندگی خود تثبیت می نمایند.

وی اظهار داشت: بسیاری از اختلافات خانوادگی در گذشته به دلیل مسائل ومشکلات مالی بود اما امروزه درصد اختلاف مراجعه کنندگان به کلینیک های مشاوره به دلیل نداشتن استقلال مالی در بانوان کاهش پیدا کرده است.

 

رضایی عنوان کرد: در جامعه امروز به دلیل گسترش فرصت ها و امکانات  علاقه به فعالیت های اجتماعی و اشتغال در بانوان افزایش پیدا کرده است و خانم ها معمولا تمایل دارند در تامین مخارج زندگی مشارکت داشته باشند.

 

این روانشناس تصریح کرد:  با توجه به اینکه تامین مخارج خانه به عنوان بتون اقتصادی خانواده بر عهده آقایان است در صورت ایجاد بحران های مالی مشارکت بانوان، سرزنش نکردن و حمایت های عاطفی، روحی و داشتن پس انداز می تواند در حل مشکلات و آسیب های اقتصادی تاثیر چشمگیری داشته باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه مرد با کار کردن هویت پیدا می کند، اظهار داشت: حمایت های بیش از حد مالی و اقتصادی از سوی بانوان معمولا موجب بی کفایتی، بی مسئولیتی و فراموش کردن نقش و وظایف در آقایان می شود.

 

رضایی در خصوص تاثیر مفید اطلاع همراه با احترام زوجین ازمسائل مالی یکدیگر و مشورت در امور مخارج  روزانه بیان کرد: برگزاری جلساتی در خصوص برآورد و برنامه ریزی در خصوص مخارج ماهانه در خانواده موجب افزایش وابستگی عاطفی و تقویت اعتماد در کانون خانواده می شود.

 

این روانشناس در خصوص نقش  مدیریت اقتصادی در نجات خانواده از بحران های مالی گفت: مسائل مالی یک بعد مهم و غیر قابل اجتناب زندگی امروز است و یادگیری مهارت های اقتصادی برای تقویت این موضوع بسیار موثر است. در حال حاضر در برخی مراکز مشاوره نحوه مدیریت اقتصادی را به خانواده ها آموزش می دهند تا با انجام برنامه ریزی صحیح  بتوانند بحران های مالی را حل کنند.