781094

با افزایش تغذیه از غذاهای سریع یا فست فود ها آمار سرطان نیز بالا رفته است،رئیس پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سرطان در ایران یک پنجم کشورهای غربی است اما تعداد و رشد آنها رو به افزایش است و نگران کننده است.

رئیس پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سرطان در ایران یک پنجم کشورهای غربی است اما تعداد و رشد آنها رو به افزایش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمد اسماعیل اکبری افزود: اینکه از اصطلاح سونامی برای سرطان استفاده می کنند غلط است زیرا سونامی بدون خبر می آید و ویرانی به بار می آورد اما ما می توانیم وضع30 سال بعد سرطان در کشور را پیش بینی کنیم.
اکبری با بیان اینکه در30 سال آینده 3 برابر امروز سرطان در کشور داریم افزود: این در حالی است که در کشورهای غربی نمودار سرطان به خط صاف نزدیک می شود و نمودار آن رو به پایین است.
وی با تأکید براصلاح تغذیه و استفاده از ریزمغذی ها درسبد غذایی گفت: استفاده از ریزمغذی ها می تواند در پیشگیری از سرطان ها مؤثر باشد این در حالی است که این ریز مغذی ها تحت پوشش بیمه ها نیستند هرچند قیمتی هم ندارند اما داروهای گرانقیمت چند میلیونی که شاید فقط چندماه بتواند به طول عمر بیمار سرطانی کمک کند تحت پوشش هستند.
وی افزود:20 درصد مردم جامعه کم خونی،60 درصد کمبود ویتامین دی و 40 درصد هم کمبود روی دارند که با افزایش سواد سلامت جامعه، تغییر نگاه مسئولان و بیمه ها می توان مردم را کمک کرد و از روند رو به افزایش سرطان  پیشگیری کرد.
رئیس پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره شیوع سرطان گفت: هنوز سرطان معده کشنده ترین سرطان بین زنان و مردان و سرطان سینه شایعترین سرطان بین زنان است.
وی همچنین از رد غربالگری سالانه سرطان سینه در دنیا خبر داد و اظهار داشت: ماموگرافی بهترین روش تشخیصی  سرطان سینه است اما انجام سالانه آن از نظرعلمی بعلت تشخیص های غلط و عوارض غلط در دنیا نفی شده است.
سمینار یک روزه تازه های درمان سرطان با محورهای تازه های رادیولوژی، تازه های کموتراپی در تشخیص و درمان سرطان سینه و رویکردهای روانشناختی در سرطان سینه با حضور متخصصان رشته های مختلف مرتبط با سرطان، امروز در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

منبع/شبکه خبر