اگر به تازگی صاحب گربه شده اید پیشنهاد می کنیم مراقبت های لازم برای این حیوانات را در نظر بگیرید و یک جعبه کمک های اولیه مخصوص آن ها آماده کنید تا در مواقع ضروری به سراغ آن بروید لوازم مختلفی درون این جعبه ها قرار میگیرد که برای گربه ها لازم و ضروری هستند اگر پت خود را دوست دارید آماده سازی این جعبه کمک های اولیه را فراموش نکنید .
داشتن جعبه کمک های اولیه برای تمامی صاحبان پت ها الزامی است زیرا گاهی در مواقع اضطراری فرصت بردن پت به نزد دامپزشک وجود ندارد . بهترین کار این است که جعبه ای محکم تهیه کرده و آن را در کنار جعبه کمک های اولیه خودتان قرار دهید تا بتوانید برای یافتن آن دچار مشکل نشوید .
لوازمی که باید درون جعبه کمک های اولیه گربه قرار گیرند اینها هستند :
1 – دستکش جراحی
دستکش های جراحی بسیار مفیدند زیرا در مواقعی که حیوان آسیب دیده است از انتقال بیماری از شما به حیوان یا بالعکس جلوگیری می کنند . این دستکش ها در هنگام گرفتن نمونه ادرار یا مدفوع از پت هم به کار می آیند .
2 – هیدروژن پروکسید ( H2O2 ) یا همان آب اکسیژنه
از هیدروژن پروکسید برای تمیز کردن زخم ها استفاده می شود و عملکرد آن بهتر از الکل است .
3 – گاز ، باند و چسب ضد حساسیت
پس از تمیز کردن زخم ، می توان از گاز و باند برای بستن زخم ها استفاده کرد تا حیوان نتواند آنها را بلیسد یا گاز بگیرد . از چسب ضد حساسیت می شود برای بستن باند ها استفاده کرد .
4 – حوله
از حوله می توان برای پوشاندن گربه ، نگه داشتن کمپرس های مختلف بر روی بدن حیوان و یا خشک کردن پت پس از ریختن قطره های گوش و چشم استفاده کرد . توصیه می شود همیشه یک حوله اضافی نیز در جعبه بگذارید .
5 – پنس
از پنس می شود برای بیرون آوردن اجسامی که ممکن است داخل پنجه گربه شما بروند استفاده کرد . پیش از استفاده همیشه پنس را با هیدروژن پروکسید ضد عفونی کنید . به یاد داشته باشید که همیشه در هنگام استفاده از پنس با دقت عمل کنید .
6 – قیچی های کوچک
داشتن یک قیچی کوچک در جعبه کمک های اولیه لازم است . برای مثال گاهی اوقات لازم است قسمتی از موی بدن حیوان کوتاه شود . قیچی برای بریدن چسب ها و باز کردن باند نیز کاربرد دارد .
7 – دماسنج
دماسنج برای تشخیص اینکه آیا پت تب دارد یا خیر لازم است . شما می توانید برای گربه خود از دماسنج های مقعدی و گوشی استفاده کنید . استفاده از دماسنج های گوشی بیشتر توصیه می شود زیرا نحوه کار با آنها آسان تر است و پت نیز همکاری بیشتری از خود نشان می دهد .
8 – پماد
داشتن پماد های که دارای استروئید هایی چون هیدروکورتیزون هستند توصیه می شود زیرا برای درمان نیز حشرات ، گاز گرفتگی ها و واکنش های آلرژیکی کاربرد دارند .
9 – قطره چکان برای چشم و گوش
دامپزشک گاهی اوقات برای پت شما قطره چشم یا گوش تجویز می کند ، به همین دلیل بهتر است همیشه قطره چکان آماده داشته باشید .
10 – آدرس و شماره تلفن دامپزشک
در مواقع اضطراری ممکن است شما آدرس و شماره تلفن دامپزشک را فراموش کنید ، برای همین توصیه می شود آن ها را یادداشت کرده و درون جعبه کمک های اولیه حیوان قرار دهید . همیشه شناسنامه حیوان را نیز آماده داشته باشید .
لوازم داخل جعبه کمک های اولیه پت پس از مدتی منقضی می شوند ، به همین دلیل به صورت منظم به جعبه سر بزنید و لوازم را جایگزین کنید .
منبع : پرشین پت
سلام تشکر از مطالب .امکان خرید هست؟ لطفا راهنمایی کنید.