تخممرغ یک ماده خوردنی بسیار مقوی است.سفیده تخممرغ شامل پروتئین است و زرده آن شامل روغن های پرفایده ای است که قابل مصرف بوده و هیچ زیانی بر کبد انسان ندارد
تخممرغ از پروتئین بسیار خوبی برخوردار است به طوری که یک عدد تخممرغ یا دوعدد سفیده تخممرغ یک واحد گوشت محسوب میشود.
پروتئین تخممرغ، پروتئین بسیار کاملی است و حتی اگر افراد گیاهخوارتخممرغ مصرف کنند نیاز پروتئینی آنان تأمین میشود.
مسئلهای که قبلا در رابطه با تخممرغ مطرح بود مبنی بر اینکه تخممرغ “کلسترول خون” را بالا میبرد در حالی که امروزه ثابت شده است که تخممرغ موجب جلوگیری از بالا رفتن کلسترول میشود بنابراین تخممرغ یک ماده غذایی بسیار کاملی است.
سفیده تخممرغ حاوی پروتئین است و زرده آن حاوی چربیهای مفیدی است که قابل استفاده بوده و هیچ تأثیر مضری بر “کبد” ندارد.
مصرف 3 تا 4 عدد تخم مرغ در هفته توصیه میشود و بهتراست بیشتراز این تعداد تجاوزنکند ضمن اینکه این تعداد در کودکان و بزرگسالان یکسان است./