رژیم های غذایی بدون قند، این روزها در بالای نمودار هستند. با چندین دلیل خوب، شکر می تواند عامل اصلی خراب کردن رژیم باشد. اما برخی سایت ها برای جلب نظر مشتری بیش از حد حذف شکر را در همه چیز حتی میوه ها برای رسیدن به هدف باشگاهی خود مطرح می کنند.
اما محروم کردن خود از مخلوط میوه و هندوانه به نام سلامت صحیح یا سلامت خوب لازم است؟
طبق گفته های سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا این تصور نادرست که میوه روی رژیم غذایی بی اثر است از کجا آمده است؟ قند طبیعی در میوه ها، محصولات لبنی و سبزیجات نشاسته دار وجود دارد. بدن و مغز شما از آن ها برای سوخت استفاده می کند. بدون قند طبیعی ما در یک کسری بزرگ انرژی قرار می گیریم. علاوه بر این مواد مغذی درون میوه ها از هجوم شکر غیر طبیعی که از خوردن آب نبات به دست می آید جلوگیری می کنند. با خوردن میوه علاوه بر این که موادی چون فیبر و پروتئین را دریافت می کنید به کند شدن سرعت افزایش قند خون کمک می کنید.
شکر افزودنی برای شما بد است. اما یک نکته وجود دارد. مصرف زیاد قند و شکر از هر نوع باعث افزایش قند خون شده و انسولین ترشح می کند. از انجا که انسولین باعث ذخیره ی قند خون به عنوان چربی به خصوص چربی شکم می شود. نتیجه ی این قند اضافی افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی_عروقی و دیابت است ولی این بدان معنا نیست که کاملاً میوه را قطع کنید، بلکه به اندازه مصرف کنید.
2 تا 3 وعده میوه در روز مصرف کنید و هر وعده شامل یک فنجان از انواع توت ها یا میوه ها ی قطعه قطعه شده و یا نیمی از گریپ فروت باشد.