طی چند وقت اخیر صحبت های زیادی در خصوص خوردن یا نخوردن نان لواش مطرح شده است.مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیهای کمتری دارد.
وی ادامه داد: نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیهای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، بیمار یهای قلبی و عروقی، چاقی و سرطانها به ویژه سرطانهای دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.
عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوسگیری از آرد نانواییها افزایش یافت، تصریح کرد: این میزان سبوسگیری بدون توجه به سلامت مردم تا 21 درصد افزایش یافتهاست. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوسگیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و در حال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتیشان، استفاده از نانهایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.