اطلاعاتی در باره آویشن و عارضه آن بر خانم های حامله این افراد باید از خوردن آویشن ود داری کنند تا دچار سقط جنین نشوند
آویشن گیاهی كوهستانی و معطر است كه تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشك است و از آن معمولاً به عنوان ادویه برای طعم دار كردن انواع غذاها و بعضی خوراكها استفاده میكنند.
این گیاه در كشور ما معمولاً به صورت خشك شده و پودر مورد استفاده قرار میگیرد ولی در كشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازهاش را نیز در غذا مصرف میكنند زیرا آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشك آن دارد.
آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بیخوابی مفید است و باعث كاهش فشارخون و چربی خون میشود. آویشن خاصیت ضد میكروبی، ضد قارچی، ضد انگلی، ضد التهاب، ضد احتقان، ضد زخمهای داخلی، ضد آلزایمر و قابض دارد.
مصرف آویشن به صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شكم ، سوءهاضمه، آسم ، سیاهسرفه، سرگیجه، سردرد و زكام توصیه میشود، برای این منظور 10 گرم آویشن را در یك لیتر آب ریخته و جوشانده آن در طول روز مصرف شود.