10-home-remedies-for-teeth-gum-problems-during-pregnancy

خانم هایی که در دوران بارداری دچار مشکلات دهان و دندان می شوند از چه راهکارهایی می توانند کمک بگیرند راه حل های موثر در این زمینه را می شناسید ؟بهتر است قبل از تصمیم به باروری به دندانپزشک مراجعه کنید و از لحاظ سلامتی دهان و دندان خود را چکاپ کنید تا با عارضه های دندانی در حاملگی مواجه نشوید بیماری های لثه یک زن باردار چگونه قابل درمان است توصیه های دندانپزشکان در این باره چیست؟

 زنی 28 ساله هستم که تصمیم به بارداری دارم. متأسفانه خواهرم و چند نفر از دوستانم در دوران بارداری دچار دندان درد‌های شدید شده و حتی یکی‌شان چند دندان خود را از دست داده است. آیا واقعاً بارداری و تغییرات هورمونی صدمات جبران‌ناپذیری به دندان‌ها می‌زند؟ برای پیشگیری از آسیب‌های دندانی در این دوره چه باید بکنم؟
به گزارش سلامت نیوز، دکتر کیوان ساعتی متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در پاسخ به این سئوال روزنامه ایران نوشت: بارداری به خودی خود آسیبی به دندان‌ها نمی‌زند. از آنجا که جنین کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان بدن مادر می‌گیرد ممکن است همین کمبود کلسیم مشکلاتی را ایجاد کند. از این گذشته زنان در دوران بارداری دچار تغییرات هورمونی و کاهش سطح ایمنی می‌شوند. از این رو سرعت پوسیدگی‌های دندانی افزایش می‌یابد و کوچکترین پوسیدگی در سطح دندان به یک پوسیدگی جدی تبدیل می‌شود که گاهی به عصب رسیده و به از دست دادن دندان منجر می شود.

گاهی حتی برخی بیماری‌های لثه نیز در دوران بارداری بخصوص در سه ماهه اول به یک بیماری تخریب‌کننده لثه تبدیل می‌شوند. متأسفانه مشکل این زنان باردار به از دست دادن دندان ختم نمی‌شود و حتی برخی از تولد‌های زودتر از موعد ناشی از عفونت‌های مزمن لثه مادر یا بیماری پریودنتال است.

زنان مبتلا به مشکلات دندان یا لثه برای پیشگیری از آسیب به جنین نمی‌توانند در سه ماهه اول، دارو مصرف کنند یا برای اطلاع از میزان پوسیدگی و درمان تحت اشعه قرار گرفته و عکس دندانی بگیرند.به همین دلیل همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و توصیه می‌شود زنان قبل از بارداری به دندانپزشک مراجعه کنند و به طور کامل مشکلات دندان ها را برطرف کنند.

سلامت نیوز