به جرأت میتوان گفت چای نقش مؤثری در زندگی ما ایرانی ها دارد، در جمع دوستان، در مهمانی، در خواستگاری و چه در تنهایی ما از چای استفاده میکنیم. ولی چای زعفرانی با چایی که ما میشناسیم فرق میکند، به طوری که شما میتوانید این چای را جایگزین چای سیاه و قهوه و … کنید. در ادامه قصد داریم علاوه بر توضیح فواید چای زعفرانی، دستور درست کردن دو مدل از این چای را در اختیار شما قرار دهیم با ما همراه باشید.
فواید چای زعفران
از زمان های قدیم زعفران برای سلامتی کاربرد زیادی داشته است. حتی در برخی کشورها به دلیل خاصیت زعفران از آن در داروها استفاده می کردند. بهترین راه برای مصرف زعفران، چای زعفران است زیرا ترکیبات فعال زعفران محلول در آب است. بنابراین از طریق سیستم گوارشی مستقیما به گردش خون جذب می شود. از مهمترین فواید زعفران: آنتی اکسیدان، ضد التهاب، تقویت متابولیسم، تنظیم قند خون، ضد سرطان، ضد افسردگی و بسیاری موارد دیگر می باشد.
نحوه تهیه چای زعفران
دستور چای زعفران برای همه آسان است چون همانطور که از قبل گفتم مواد خاصی نیاز ندارد. بیایید با این دستور شروع کنیم:
چای زعفران و زنجبیل
مواد لازم:
۴ پیمانه آب عسل، زنجبیل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
اکنون زعفران را بریزید درب ظرف را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس درب ظرف را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.
چای زعفران مراکشی
مواد لازم:
مقداری چای سبز پس از شستشوی برگ های چای سبز در آب آن ها را از آب جدا کنید و آب را دور بریزید.
برگ های چای سبز را در ظرف آب دیگری بریزید.
شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.
می توانید برای طعم بهتر کمی نعناع به آن اضافه کنید.
چای زعفران چای بسیار مفیدی است که خوردن چند پیمانه از آن دنیایی از تغییرات را در زندگی شما ایجاد می کند.
منبع: الودکتر
چند رشته زعفران
مقداری زنجبیل رنده شده
۲ قاشق سوپ خوری عسل
مقداری چوب دارچین
آب را در ظرفی بریزید و بگذارید بجوشد.
مقداری رشته زعفران
آب جوش به مقدار لازم
¼ پیمانه شکر
آب را بجوشانید سپس چای سبز راداخل آن بریزید.