زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است.
زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است. شما آن را می خرید چون قیمت معقولی دارد و می توانید سلامت خود و خانواده را تأمین کنید.
اما حالا شما یک روغن ویژه دارید. یک روغن غنی از نظر مواد غذایی، میوه ای و روغنی به رنگ سبز که در رستوران های خوب هم مصرف می شود. روغنی که می توانید بر روی سالاد و در سوپ هم از آن استفاده کنید. روغنی که با تمام خواص خوب آن بدون درد سر آن را می خرید و نق نمی زنید. از همه ی این موارد که بگذریم شما می توانید روغن زیتون را با هر چیزی مخلوط کنید. از گوجه ی خشک گرفته تا نعنا و ریحان.
پس اگر می خواهید روغن شما طعم میوه ی بیشتری داشته باشد از این مواد در درون آن استفاده کنید. اگر طرفدار غذاهای تند هستید می توانید فلفل تازه هم با آن مخلوط کنید. روغن زیتون را در یخچال نگهداری کنید و سعی کنید در همان دو روز اول آن را مصرف کنید. اگر هر چیزی که اثری از رطوبت داشته باشدبا روغن زیتون مخلوط کنید، احتمال رشد باکتری های مضر را در آن افزایش می دهیم که ممکن است باعث مسمومیت غذایی حاد شود.
در این باره بیشتر بخوانید : نان رول زیتون و پنیر