picsart_1478104008897

ارضای جنسی و رسیدن به اوج لذت از مهم ترین ملاک های پایداری زندگی زناشویی است. یک رابطه جنسی کامل پیامد های بسیار مثبتی را برای یک زندگی به دنبال دارد. این رابطه حتی می تواند سبب به وجود آمدن آرامش در زندگی زوجین شود با توجه به این امر که امروزه 70% طلاق ها به علت نبود رضایت از رابطه جنسی است.

به‌طور کلی، برقراری رابطه جنسی در روابط زناشویی، درست و غلط یا خوب و بد ندارد. یعنی مهم‌ترین نکته در رابطه زناشویی، رضایت‌مندی و لذت است.

یکی از سوال‌هایی که گاهی برای خانم‌ها یا آقایان پیش می‌آید، این است که در رابطه زناشویی، به چه درخواست‌های جنسی همسرشان باید تن دهند؟ اگر اختلافی در این زمینه وجود داشت و صحبت تمایل یا عدم تمایل یک طرف دیگر به وجود آمد تکلیف چیست؟ پاسخ این سوالات را از زبان یک روانپزشک در ادامه مطلب بخوانید.

دکتر بهزاد قربانی، روان‌پزشک در پاسخ به این سوالات می‌گوید: به‌طور کلی، برقراری رابطه جنسی در روابط زناشویی، درست و غلط یا خوب و بد ندارد. یعنی مهم‌ترین نکته در رابطه زناشویی، رضایت‌مندی و لذتی است که برای هر دوطرف ایجاد می‌شود.اگر در طول رابطه جنسی، یکی از زوجین با انجام دادن حرکتی، لذت ببرد و دیگری آزار ببیند، بهتر است که از انجام آن حرکت، خودداری شود.

هدف از برقراری رابطه جنسی، کسب لذت هر دو طرف است و نه فقط یکی از زوج‌ها. اما در برخی از موارد، تمایل نداشتن به انجام بخشی از خواسته‌های جنسی یکی از زوجین توسط طرف مقابل، صرفا به دلیل لذت نبردن از آن حرکت نیست. یعنی ممکن است در پس این عدم تمایل، مشکلاتی مانند وسواس برای انجام برخی حرکت‌های جنسی وجود داشته باشد. بهتر است بدانید که درمان این نوع وسواس می‌تواند به زن یا شوهر کمک کند که هم به خواسته‌های جنسی همسر خود تمایل نشان بدهد و هم از انجام این خواسته‌ها، لذت ببرد.

وی به وجود برخی از باورهای نادرست در روابط زناشویی هم اشاره می‌کند و می‌گوید که مشاوره و اصلاح باورهای نادرست، می‌تواند به داشتن رابطه زناشویی لذت‌بخش، کمک کند.

منبع: bankepezeshkan