خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- سیر 4 حبه
- فلفل قرمز تازه 1 عدد
- چوب دارچین 1 عدد
- آویشن تازه 1 قاشق چایخوری
- برگ بو 1 عدد
- پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- رب گوجه 1/2 فنجان
- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
- آلوبخارا تازه 1 فنجان
- گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.
2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.
3. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.
وبسایت ایران کوک