the-cross-curriculum-benefits-of-drama-in-education

خودنگاری به چه معناست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما میگذارد از فایده های مختلف خودنگاری چه میزان اطلاع دارید می توانید از این روش برای تقویت پاسخ دهی به آزمون خود کمک بگیرید برای خودنگاری نیاز به یک قلم و کاغذ دارد تا بتوانید احساسات و عواطف خود را نسبت به موارد مختلف تحصیلی بنویسید نتیجه حاصل از خودنگاری می تواند مشکلات فکری و احساسی شما را نمایان سازد.

خودنگاری یعنی نوشتن احساسات خود برای مدیریت افکار و احساسات و علایق و توانایی‌ها و ضعف‌های خود. بهتر است آن‌ها را بنویسید. با نوشتن احساسات خود علاوه بر مدیریت آن‌ها آرامش پیدا می‌کنید. در آزمون‌ها هم همین گونه است. یکی از راه‌های دور کردن افکار مزاحم سر جلسه‌ی آزمون و افزایش تمرکز در پاسخ‌گویی به سؤالات، نوشتن چند خط از احساسات و حال‌وهوای خودتان قبل از آزمون (خودنگاری آغازین) و پایان آزمون (خودنگاری پایانی) است. چه حسی از برگزاری آزمون دارید و چگونه فکر می‌کنید؟ آیا اگر قبل از شروع آزمون نگران و مضطرب باشید در نتیجه‌ی آزمون شما تأثیر خواهد داشت؟ آیا نوشتن این احساس قبل از شروع آزمون در بهتر شدن حال شما مؤثر خواهد بود؟

برای این‌که نتیجه‌ی افکارتان را بر عملکرد خود ببینید، آن‌ها را بنویسید و نتیجه‌ی آزمون و ارتباط آن را با افکار و احساسات خود بررسی کنید.

طبق تحقیقات انجام‌شده نتیجه‌ی خودنگاری چیزی جز تأثیر مثبت نوشتن افکار در شروع و پایان آزمون نیست. با نوشتن افکار و احساسات خود در جلسه‌ی آزمون مثبت‌‌اندیشی و آرامش را در خود به وجود آورید.

کانون