موفقیت زمانی به دست می آید که فرد برای رسیدن به آن تلاش و برنامه ریزی کند.مسلما با شناختی که هر شخص نسبت به خودش دارد بهترین برنامه ریزی را خود فرد می تواند برای خود تنظیم کند.در این مطلب شما را با روش های داشتن تعادل هنگام مطالعه آشنا خواهیم کرد.
هر کس برای رسیدن به موفقیت نیاز به برنامهریزی دارد و بهترین کسی که میتواند برایش برنامهریزی کند خود اوست؛ چون از توان خودش برای مطالعه آگاهی دارد، ساعت کلاس و غذایش را میداند و همچنین برنامهی مهمانی و مسافرت را میتواند هماهنگ کند. برای داشتن یک برنامهی صحیح نیاز است متعادل مطالعه کنید. این تعادل مطالعاتی شامل موارد زیر است:
تعادل تستی و تشریحی: از ابتدای سال تحصیلی مقداری از زمان مطالعه باید به مطالعهی تشریحی و مقداری به مطالعهی تستی اختصاص پیدا کند. بدیهی است که زمان مطالعهی تشریحی باید بیشتر باشد. دانشآموزانی که آزمون ورودی مدارس خاص یا کنکور دارند در پایان سال ساعت حل تست را باید افزایش دهند.
تعادل در درسهای مفهومی و حفظی: وقتی برای درسهای اصلی و مفهومی در هر مقطعی نیاز است تقریباً دو برابر زمانی است که برای درسهای حفظی در نظر میگیرید؛ ولی این موضوع به تواناییهای فرد و شرایط و علاقهی او بستگی دارد.
تعادل برای شرکت در کلاس و مطالعهی فردی: برخی فکر میکنند صرفاً حضور در کلاس برای یادگیری درس کافی است، در صورتی که قبل و بعد از هر کلاس نیاز دارید خودتان مطالعه کنید. سعی کنید از ابتدای سال در کلاسهای تقویتیای که لازم است ثبت نام کنید و برای مطالعهی خود نیز برنامهریزی کنید.
منبع: کانون