بررسی یک گروه روی بیش از ۱۱۰۰ نفر انجام شد. نتایج این تیم تحقیقاتی نشان داد بیش از ۲۰ درصد مردم با شنیدن بوی تازه کننده های هوا و یا سایر محصولات معطر به سرعت آن جا را ترک می کنند.
اسطوخودوس، لیمو یا یاس بنفش؟
یک نظرسنجی جدید نشان می دهد هر چه عطر مصنوعی افزایش پیدا می کند مردم هم بیشتر در حال اجتناب از فضاهای معطر هستند. محققان گفتند محصولات با رایحه ی ملایم مانند: صابون ها، شمع و تازه کننده های هوا باعث می شود بیش از یک سوم بزرگسالان در اثر بیماری هایی از جمله سردرد، سرگیجه و مشکلات تنفسی رنج ببرند.
بررسی یک گروه روی بیش از ۱۱۰۰ نفر انجام شد. نتایج این تیم تحقیقاتی نشان داد بیش از ۲۰ درصد مردم با شنیدن بوی تازه کننده های هوا و یا سایر محصولات معطر به سرعت آن جا را ترک می کنند.
این تحقیقات برای اولین بار و با بررسی بسیاری از جنبه های قرار گرفتن در معرض محصولات با رایحه ی ملایم و اثرات آن ها در آمریکا انجام شده است.
بر اساس یافته ها بیش از نیمی از گزارشات از اثرات سوء بهداشتی محصولات به طور بالقوه در ناتوان کردن افراد صحبت می کنند. این درحالی است که این موضوع حیرت انگیز است که ۹۹ درصد جمعیت به طور منظم از این محصولات استفاده می کنند. اما بر خلاف دود سیگار که محصولی متمایز است ولی بسیار فراگیر شده است عطرها همه جا هستند و صدها نوع مختلف از آن ها وجود دارد.محققان در پشت پرده ی این مطالعه ی جدید اعلام کردند: این محصولات می توانند مقدار وسیعی از آلاینده های خطرناک هوا را به همراه داشته باشند حتی آن هایی که دارای برچسب سبز هستند شامل این دسته می شوند. شایع ترین مشکلات مربوط به مشکلات تنفسی می باشد، از سردردهای میگرنی، احتقان بینی و عطسه، مشکلات پوستی مانند جوش و خارش، حملات آسمی و مشکلات روانی مانند اختلال در تفکر و تمرکز یا به خاطر سپردن در این گزارشات آمده است. یکی از چیزهایی که باید مورد توجه قرار بگیرد چیزهای قابل توجهی است که در تولید محصول به کار می روند و باید توسط برچسب روی آن با فهرستی کامل ارائه شود و مصرف کننده از آن آگاهی داشته باشد و کورکورانه و فقط از روی بوی خوش آن را انتخاب نکنید بلکه به مواد ترکیبی آن هم توجه داشته باشید.
در این باره بیشتر بخوانید :تشخیص و انتخاب عطر مناسب