اگر جزو علاقه مندان به تهیه پاستا هستید پیشنهاد می کنیم این غذا را تهیه کنید برای این غذا از پاستای حلزونی استفاده شده است به گل کلم ،نخود،نان تست ،و روغن زیتون برای تهیه این غذای لذیذ نیاز دارید پیشنهاد می کنیم این غذای لذیذ را با جعفری خوش عطر و خوش طعم تر کنید با روش تهیه این پاستا در ادامه مطلب آشنا شوید .
سعی کنید از سبزیجات تازه و ظریفتر استفاده کنید. جعفری را ریز خرد کنید، نان تستها را به قطعات 1 تا 2 سانتی برش بزنید، گلکلم را به گلچههای کوچک تقسیم کنید. نخود را شسته و خشک کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید از پاستای حلزونی نیز استفاده کنید.
- پاستا 500 گرم
- گلکلم 900 گرم
- نخود 85 گرم
- نان تست 150 گرم
- روغن زیتون ¼ پیمانه
- ریکوتا ½ پیمانهجعفری 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. در یک سینی لبهدار مخصوص فر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، گل کلمها (سر گلکلم مورد نیاز است) و نخود را بریزید و مواد را کف ظرف کاملا یکنواخت پخش کنید.