می توانید با کمک تغذیه و مواد خوراکی موثر و مفید سرماخوردگی خود را برطرف کنید ایین عارضه با کمک استراحت و درمان های تغذیه ای مناسب قابل درمان خواهد بود موادغذایی سالم ،مایعات گرم ،سوپ مرغ ،زنجبیل ،سیر و فلفل قرمز به مبتلایان به سرماخوردگی کمک میکند تا زودتر بهبود پیدا کنند باتوجه به شیوع بی رویه این بیماری در فصول سرد سال توصیه های درمانی موثری در این زمینه برایتان داریم با ما در ادامه مطلب همراه باشید .
مصرف مایعات گرم
مصرف مایعات گرم ممکن است به تخفیف گرفتگی ها و مشکلات تنفسی همراه با سرماخوردگی کمک کند.
همچنین مایعات گرم ممکن است به نرم شدن موکوس و تخلیه سلول های ویروسی از بدن کمک کند.
لذا مصرف سوپ های گرم و یا نوشیدنی های گرم می تواند گزینه مناسبی باشد.
زنجبیل
زنجبیل حاوی برخی ترکیبات ضدویروسی است که می تواند در تخریب ویروس های مسبب آنفولانزا و سرماخوردگی موثر باشد.
همچنین این مواد می توانند از طریق حمایت از تولید ترکیبات ضدویروسی و ضدمیکروبی در تقویت سیستم ایمنی موثر باشند.
.
فلفل قرمز
فلفل قرمز تازه یا پودر شده ممکن است در تخفیف علایم آنفولانزا و سرماخوردگی موثر باشد. ماده ای موسوم به کپسایسین موجب تندی طعم فلفل قرمز می گردد. ممکن است به بهبود جریان خون و رساندن مواد مغذی و ویتامین به سلول های عفونی شده و به بهبود بیماری کمک کند.
همچنین تندی و تیزی همراه با آن می تواند به تخفیف گرفتگی ها در ناحیه سینه و حفره بینی کمک کند.
سیر
سیر حاوی برخی ترکیبات شیمیایی است که از خصوصیات قوی آنتی بیوتیکی و ضدویروسی همراه است. این مواد ممکن است توانایی بدنتان را برای تخریب ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا را افزایش دهد.
سیر همچنین ممکن است جریان خونتان را بهبود بخشد و به سیستم گردش خونتان جهت تحویل دادن مواد مغذی حیاتی و اکسیژن و هیدراته نمدن سلول ها کمک کند.
مصرف مواد مغذی تازه و طبیعی
بی شک ترکیبات موجود در مواد مغذی تازه و طبیعی نظیر سبزیجات و میوه های تازه، مرکبات، مغزها و بذرها در تقویت سیستم ایمنی در برابر بیماری ها مفید می باشند.
سوپ مرغ
سوپ مرغ دارای برخی اثرات ضدالتهابی قوی است و در تخفیف علایم عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی موثر است.
غذاهای غنی از روی
مصرق غذاهای غنی از روی ممکن است در تقویت سیستم ایمنی و تخفیف علایم سرماخوردگی و آنفولانزا موثر باشد.
غذاهای غنی از روی عبارتند از: حبوبات، نخودفرنگی،غذاهای دریایی، گوشت قرمز، لوبیا و سویا.
اجتناب از مصرف مواد غذایی شیرین حاوی شکر
شکر توانایی سیستم ایمنی بدن را از طریق تقلیل توانایی گلبولهای سفید خون در سرکوب مهاجمین باکتربایی و ویروسی کاهش می دهد.