اگر از جزو طرفداران شیرینی جات هستید می توانید این شیرینی خوش عطر و طعم را تهیه کنید این شیرینی خانگی با هویج و زنجبیل ،بادام ،آرد ،تخم مرغ،نشاسته و آردو پودر پسته تهیه می شود در این روزهای سرد سال تهیه یک عصرانه شیرین و گرم و تازه در منزل برای اعضای خانواده بسیار دلچسب خواهد بود .
حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.
مواد لازم:
- پودر شکر 125 گرم
- هویج رنده کرده 2 عدد بزرگ
- زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق چایخوری
- بادام خردکرده 150 گرم
- آرد 300 گرم
- نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
- بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
- تخممرغ 2 عدد
- کره 125 گرم
- پودر پسته 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگپودر را الک کنید، در مرکز آن حفرهای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آنگاه تخممرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
2. اکنون چانههای کوچکی از خمیر درست کنید و آنها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبههای هر یک را به هم بچسبانید.
3. اکنون خمیرهای آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.
وبسایت شورو شیرین: