1052900_755
این پاستا یک غذای سنگین و پرکالری است که پیشنهاد میدهیم برای و عده ناهار آن را تهیه کنید طرفداران ماکارونی و پاستا می توانند این غذای دلچسب و لذیذ را امتحان کنند پاستای صدفی بزرگ را می توانید با انواع خوراک های گوشتی و سبزیجاتی پر کنید و از خوردن آن لذت ببرید این خوراکی بدون شک برای فرزندانتان یک غذای خواستنی خواهد شد در ادامه با روش تهیه آن به صورت تصویری آشنا شوید .

 ماکارونی جزو فیوریت های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین!
مواد لازم:
  • ماکارونی صدفی بزرگ (18) عدد
  • گوشت چرخ کرده (250) گرم
  • سیر (1) قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی (3) قاشق غذاخوری
  • سبزی های معطر (1) پیمانه
  • فلف سیاه (1) قاشق چایخوری
  • پنیر ریکوتا (1/2) پیمانه
  • پنیر موزارلا (1/2) پیمانه
  • نمک (1) قاشق چایخوری

1052901_614

طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.

1052902_543

2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.

1052903_933

3-سیر را اضافه میکنیم.

1052904_562

4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.

1052905_923

5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.

1052906_808

6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم وبه خوبی با مواد ترکیب میکنیم.
7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.
وب‌سایت دست ساز