این پاستا یک غذای سنگین و پرکالری است که پیشنهاد میدهیم برای و عده ناهار آن را تهیه کنید طرفداران ماکارونی و پاستا می توانند این غذای دلچسب و لذیذ را امتحان کنند پاستای صدفی بزرگ را می توانید با انواع خوراک های گوشتی و سبزیجاتی پر کنید و از خوردن آن لذت ببرید این خوراکی بدون شک برای فرزندانتان یک غذای خواستنی خواهد شد در ادامه با روش تهیه آن به صورت تصویری آشنا شوید .
ماکارونی جزو فیوریت های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین!
مواد لازم:
- ماکارونی صدفی بزرگ (18) عدد
- گوشت چرخ کرده (250) گرم
- سیر (1) قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی (3) قاشق غذاخوری
- سبزی های معطر (1) پیمانه
- فلف سیاه (1) قاشق چایخوری
- پنیر ریکوتا (1/2) پیمانه
- پنیر موزارلا (1/2) پیمانه
- نمک (1) قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.
2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.
3-سیر را اضافه میکنیم.
4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.
5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.
6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم وبه خوبی با مواد ترکیب میکنیم.
7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.
وبسایت دست ساز