این ترایفل زیبا که در تصویر میبینید می تواند همه میهمانانتان را شگفت زده کند و در سورپرایز کردن آن ها نقش بسزایی ایفا کند برای آماده کردن این ترایفل از سه نوع پودینگ کدوحلوایی ، بادام کاراملی و پودینگ وانیلی تهیه شده است که به صورت لایه لایه روی هم چیده می شوند می خواهیم با روش اماده سازی این ترایفل خوش عطر و طعم آشنا شویم .
در این مطلب طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم استقبال کنید.
مواد لازم:
برای پودینگ کدوحلوایی:
- آرد ذرت 1/3 فنجان
- شکر دانه ریز 1/2 فنجان
- دارچین 1/2 ق چ
- جوز 1/8 ق چ
- میخک 1/8 ق چ
- نمک کمی
- شیر سرد 3 فنجان
- کدو حلوایی پوره شده 3/4 فنجان
- عصاره وانیل 1 ق غ
پودینگ وانیلی:
- آرد ذرت 1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری
- شکر 1/2 فنجان
- نمک کمی
- شیر سرد 3 فنجان
- عصاره وانیل 2 ق چ
بادام کاراملی:
- کارامل 1/2 فنجان
- بادام خورد شده 1/2 فنجان
برای پودینگ کدوحلوایی:
1. آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
2. یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.
3. مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
4. درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید…غلظت مواد باید مثل فرنی باشه.
برای پودینگ وانیلی:
1. به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه.
برای بادام کاراملی:
1. کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه.
2. شما میتونید خودتون کارامل درست کنید.
3. حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
وبسایت سوران: