بیماری غلظت خون با چه عواملی پدید می آید این مشکل چه پیامدها و عوارض جبران ناپذیری برای سلامتی ما به همراه دارد چگونه می توانیم غلظت خون را درمان کنیم اگر به این عارضه مبتلا هستید بهتر است از متخصص بیماری های خونی مشورت بگیرید و تا از ابتلا به عارضه های قلبی و عروقی در امان بمانید در اثر غلظت خون بیماریهای مختلفی سلامتی ما را تهدید خواهند کرد که به برخی از آن ها در ادامه این مطلب اشاره خواهیم کرد.
یک فوق تخصص خون و سرطان گفت: برخی افراد تصور میکنند غلظت خون را با مصرف قرص آسپرین یا اهدای خون میتوانند کنترل کنند اما علت غلظت خون را باید با مراجعه به پزشک جویا شد و متناسب با تشخیص پزشک به درمان آن پرداخت.
دکتر مهیار منصوری با اشاره به اینکه برخی از غلظتهای خون، بیماریهای زمینهای سرطان هستند گفت: در برخی مواقع غلظت خون به خاطر استعمال سیگار است و به دلیل کاهش اکسیژن خون، فرد دچار غلظت خون میشود.
وی با بیان اینکه افرادی که به بیماری قلبی و ریوی دچار هستند نیز ممکن است دچار غلظت خون شوند، ادامه داد: جاهایی که اکسیژن کم است، غلظت خون ایجاد میشود. البته برخی از غلظتهای خون، بیماریهای زمینهای سرطان هستند.
این فوق تخصص خون و سرطان بالغین افزود: «پلی سیتمی ورا» نوعی بیماری یا اختلال خونی است که در آن مغز و استخوان بیش از حد مورد نیاز گلبول قرمز میسازد و این مدل امکان دارد به سرطان خون تبدیل شود.
منصوری اضافه کرد: استعمال سیگار، زندگی در مناطق کوهستانی(ارتفاعات)، بیماریهای قلبی و عروقی منجر به ایجاد غلظت خون افراد میشود، اما این بیماریها زمینهساز سرطان نیستند.
این هماتولوژیست و آنکولوژیست گفت: چنانچه فردی دچار غلظت خون باشد باید علت غلظت خون را از یک فوق تخصص خون و سرطان جویا شود.
وی با بیان اینکه در بین برخی افراد باب شده که میگویند چنانچه غلظت خون دارید قرص آسپرین استفاده کنید یا خون اهدا کنید، بیان کرد: این تجویز از هر کسی برمیآید و استفاده دو مورد فوق تنها در حد یک مسکن ساده بوده و نیاز است افراد علت بیماری غلظت خون را با مراجعه به پزشک جویا شوند و چنانچه غلظت خون علتی زمینهای دارد، متناسب با تشخیص پزشک به درمان بپردازد.
منبع:ایسنا