چگونه دچار مسمومیت غذایی می شویم این عارضه با چه عواملی در بدن ما ایجاد می شود شانه های بارز برای مسمومیت غذایی کدامند؟ توصیه های متخصصین در این زمینه چیست؟ آن ها چه روش های درمانی را برای این عارضه به ما پیشنهاد میدهند حواستان به مصرف غذاهای کنسروی باشد گوشتی که می خرید باید تازه باشد و تایدیه بهداشت روی آن زده شده باشد خورکی هایی که مستعد فاسدشدن هستند را در درمانی مناسب نگهداری کنید .
اگر چه همیشه ممکن نیست که از قرار گرفتن در معرض میکروب ایجاد کننده ی مسمومیت غذایی اجتناب کرد، احتیاطات مخصوص می تواند احتمال رخ دادن آن را کاهش دهد.
شیر خام (غیرپاستوریزه) ننوشید یا غذاهای حاوی شیر غیر پاستوریزه مصرف نکنید .
میوه ها و سبزیجات خام را قبل از خوردن با استفاده از جریان آب تمیز و سرد کاملا بشویید.دمای یخچال را سردتر از 4/4 درجه سانتی گراد و فریزر را کمتر از 18- درجه سانتی گراد یا نگه دارید.
غذاهای از پیش پخته شده، فاسد شدنی یا آماده را هر چه زودتر مصرف کنید.
از آلوده شدن متقاطع خودداری کنید؛ گوشت خام، ماهی و مرغ را جدا از دیگر غذاها نگه دارید.
دست ها، کاردها و تخته های برش را بعد از کار با غذاهای نپخته، مانند آماده کردن گوشت خام و ماهی و مرغ بشویید.
غذاهای خام از منابع حیوانی را کاملا بپزید تا یک دمای داخلی را با استفاده از دماسنج غذا چک کنید: گوشت چرخ کرده ی گوسفند 71 درجه، مرغ 77 درجه ، بوقلمون 82 درجه سانتی گراد.
منبع:هفته نامه غذا و داروی علوم پزشکی شیراز