1052931_292
برنج قهوه ای نوعی برنج فوق العاده مفید و سرشار از املاح و مواد معدنی برای بدن است که متاسفانه در میان ما ایرانی ها کمتر طرفدار دارد این برنج برای افراد سالمند و بیماران دیابتی بسیار مفید و پرخاصیت است می خواهیم روش تهیه پلو با این برنج را به شما آموزش دهیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

برنج قهوه ای خیلی کم در سبد غذایی ما ایرانی ها باب است. در این مطلب سعی کرده ایم غذایی را با برنج قهوه ای به شما آموزش دهیم تا این برنج را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید. پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی نام این غذا است!

مواد لازم:

  • برنج قهوه‌ای            200 گرم
  • روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری
  • هویج خرد کرده و پخته          2 عدد
  • پیاز خرد کرده         1 عدد درشت
  • کره گیاهی               1 قاشق سوپخوری
  • گلچه‌های گل کلم      150 گرم
  • گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد
  • نخود فرنگی پخته   1 پیمانه
  • گشنیز خرد کرده                1 دسته کوچک
  • نمک و ادویه پلوئی                به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

وب‌سایت شور و شیرین